Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zachwytek

Recommended Posts

makowa_panienka napisał:
Wow, kuchnia bardzo przyjemna. Ja też będę miała niezabudowaną lodówkę. Czy to czarne pod oknem to mikrofalówką?

Masz rację makowa panienko. Pod oknem jest mikrofala. Nie było miejsca na wysoką zabudowę. Dlatego piekarnik pod płytą a mikrofala w nietypowym miejscu...

• Odpowiedzi 544
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie...Cieszę się że nasz domek się podoba bo nam również. Spełniliśmy nasze marzenie (zwłaszcza mąż).

MIeszkamy, a od dzisiaj tj. 07.08.2014r. legalnie. Odebrałam dzisiaj zaswiadczenie z PINB-u, zameldowałam siebie i córkę (mąż chyba się waha czy z nami mieszkać) złożyłam wniosek o wydanie dowodu. Częściowo plan zrealizowany (chciałam odebrać jeszcze dowód przed porodem ale się nie uda - trudno)

Agulla napisał:
Mały biały domek - tak często określa się dom w marzeniach. Twój dom to jego realizacja :) Teraz, gdy już mieszkasz, coś byś zmieniła w domu? Co wydaje Ci się praktycznym rozwiązaniem i czego Ci brakuje?

Jak na razie nie wiem czy coś bym zmieniła, ale bardzo jestem zadowolona z kotłowni - pom. gospodarczego. Jest na tyle duże że mieszczą się tam trzy spore regały (na przetwory, zapasy wody i innych artykułów itp. Jest pralka, deska do prasowania, w przyszłości zlew gospodarczy i wózek dziecięcy. I jeszcze sporo miejsca.... Nie mamy jescze kompletu wypoczynkowego w salonie i nie wiem ile zostanie wolnej przestrzeni. Wstawiliśmy nasz stary duży stół i 10 krzeseł. Mąż koniecznie chciał kupić mały z 4 krzesłami bo będzie ciasno ale jak na razie spokojnie się zmieścił duży i nawet mąż stwierdził, że jest ok.....

Oooo Danusiu gratulujemy syneczka !!!Niech Wam zdrowo rośnie :*:hug:

Ależ cudownie :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):

):):):):):):):):):):):):):):):):)

):):)::):):)::):):):):):):):):):):

Podziwiam Wasze tempo i roboty ! Cudnie mieszkacie :)Jest ślicznie :)

Łazienka i kuchnia super :)

Ehh kiedy ja tek będę miała już wykończone !

Edytowane przez aniqa1982

Co to za drzwi??? Będę wdzieczna za odpowiedź...:rolleyes:

krawczykowie napisał:
..dziś relacjonuje Pan mąż :-)

Witam odwiedzających i od razu pozdrawiam.

Dalszy etap to zamontowane drzwi wewnętrzne na poddaszu oraz rolety (zdjęcia rolet będą jak je podłączymy do instalacji el.)

_DSC4389.jpg

_DSC4390.jpg

Niedługo planuję pomalowanie salonu jaki kolor byście dobrali? Sufit będzie biały. Dodatkowo jaki kolor kominka, myślę że coś jasnego aby ramka została wyeksponowana, poradzicie coś? Facet rozróżnia 2 kolory: ładny i brzydki :-) Muszę się sprawdzić :-) Może coś odważnego jak myślicie - please PORADŹCIE?

Poniżej przedstawiam zdjęcia saloniku:

_DSC4391.jpg

_DSC4392.jpg