Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zachwytek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 544
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie...Cieszę się że nasz domek się podoba bo nam również. Spełniliśmy nasze marzenie (zwłaszcza mąż).

MIeszkamy, a od dzisiaj tj. 07.08.2014r. legalnie. Odebrałam dzisiaj zaswiadczenie z PINB-u, zameldowałam siebie i córkę (mąż chyba się waha czy z nami mieszkać) złożyłam wniosek o wydanie dowodu. Częściowo plan zrealizowany (chciałam odebrać jeszcze dowód przed porodem ale się nie uda - trudno)

Mały biały domek - tak często określa się dom w marzeniach. Twój dom to jego realizacja :) Teraz, gdy już mieszkasz, coś byś zmieniła w domu? Co wydaje Ci się praktycznym rozwiązaniem i czego Ci brakuje?

Jak na razie nie wiem czy coś bym zmieniła, ale bardzo jestem zadowolona z kotłowni - pom. gospodarczego. Jest na tyle duże że mieszczą się tam trzy spore regały (na przetwory, zapasy wody i innych artykułów itp. Jest pralka, deska do prasowania, w przyszłości zlew gospodarczy i wózek dziecięcy. I jeszcze sporo miejsca.... Nie mamy jescze kompletu wypoczynkowego w salonie i nie wiem ile zostanie wolnej przestrzeni. Wstawiliśmy nasz stary duży stół i 10 krzeseł. Mąż koniecznie chciał kupić mały z 4 krzesłami bo będzie ciasno ale jak na razie spokojnie się zmieścił duży i nawet mąż stwierdził, że jest ok.....

Oooo Danusiu gratulujemy syneczka !!!Niech Wam zdrowo rośnie :*:hug:

Ależ cudownie :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):

):):):):):):):):):):):):):):):):)

):):)::):):)::):):):):):):):):):):

Podziwiam Wasze tempo i roboty ! Cudnie mieszkacie :)Jest ślicznie :)

Łazienka i kuchnia super :)

Ehh kiedy ja tek będę miała już wykończone !

Edytowane przez aniqa1982

Co to za drzwi??? Będę wdzieczna za odpowiedź...:rolleyes:

..dziś relacjonuje Pan mąż :-)

Witam odwiedzających i od razu pozdrawiam.

Dalszy etap to zamontowane drzwi wewnętrzne na poddaszu oraz rolety (zdjęcia rolet będą jak je podłączymy do instalacji el.)

_DSC4389.jpg

_DSC4390.jpg

Niedługo planuję pomalowanie salonu jaki kolor byście dobrali? Sufit będzie biały. Dodatkowo jaki kolor kominka, myślę że coś jasnego aby ramka została wyeksponowana, poradzicie coś? Facet rozróżnia 2 kolory: ładny i brzydki :-) Muszę się sprawdzić :-) Może coś odważnego jak myślicie - please PORADŹCIE?

Poniżej przedstawiam zdjęcia saloniku:

_DSC4391.jpg

_DSC4392.jpg