krawczykowie 10.12.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Hej, kuknij sobie w art.: http://www.jak-zrobic-dom.pl/2011/05/co-pierwsze-tynk-wewnetrzny-czy-wylewka.html w wolnej chwili chętnie zerknę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 10.12.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Witam u Ciebie,śliczny ten Twój Zachwytek:yes:bardzo urokliwy ganek,ściana bardzo potrzebna:)Tempo budowy ekspresowe,chciałabym mieć SSO baaardzo:bash:ale nic będę Cię gonic i kibicowac :yes:Czekam na foty domku z oknami:) Witamy w naszym dzienniku i zapraszamy. Będziemy wzajemnie sobie kibicować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 10.12.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Dopiero dzisiaj rozpoczęliśmy montaż okien parter gotowy... Jak skończą ścianki działowe na poddaszu to w czwartek montujemy okna na górze.... i ze środka drzwi tarasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 10.12.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Witam się i ja:) bardo fajny zgrabny domek,trzymam kciuki za realizację planów przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 11.12.2013 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 i zapraszamy. Za trzymanie kciuków dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 11.12.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Śliczne okienka,wiatr już nie wpadnie:no:Bardzo urzeka mnie w Twoim domku symetria,bardzo zwracam na to uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 11.12.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Łaał pięknie Super , że pogoda się poprawiła prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 11.12.2013 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Cieszę się że się podoba.... znikną jeszcze artystyczne taśmy z okien to zrobi się mam nadzieję jeszcze ładniej:)A pogoda jest w tym roku rewelacyjna (parę dni ze śniegiem, to się wytnie ale daliśmy radę).Myślę że w weekend bezie już można zrobić zdjęcia domu prawie SSZ (prawie bo brama garażowa będzie montowana po wykonaniu instalacji elektrycznej i wew. tynków w garażu). Nie mogę się doczekać. Jeśli dzisiaj skończą chłopaki ścianki na górze to uzupełnię dziennik. Czy może ktoś polecić ładne i niedrogie płytki drewnopodobne???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a kuku 11.12.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Okna super:) :) a gdzie będziesz dawała płytki drewnopodobne? Pogoda Wam sprzyja i to bardzo:) grudzień, a Wy działacie pełną parą Oby tylko zima potem w kwietniu nie trzymała:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 11.12.2013 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 płytki drewnopodobne - kuchnia i salon:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a kuku 11.12.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Zastanów się nad salonem - od płytek jest zimno, chyba że masz podłogówkę, ale z tego co słyszałam płytki w salonie dają popalić na wiosnę i jesień, gdy jeszcze czy już się nie grzeje, a na dworze nie jest zbyt ciepło, a od podłogi ciągnie ziąb. Taką informację kiedyś uzyskałam i w zupełności się z nią zgadzam. W salonie płytki sprawdzają się w lecie. Ja obstawałabym w salonie za panelami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 11.12.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Pięknie domek wygląda z oknami Gratulacje Taką pogodę my mieliśmy w 2011 , 13 grudnia zalewaliśmy płytę parteru , ale była pogoda A jak masz domek zamknięty , to w środku możesz jechać z tym światem Co do płytek , to każdy chwali swoje, jedni panele, drudzy płytki. Ja mam w kuchni i łazience bez podłogówki, i nie zauważyłam żeby to było uciążliwe wiosną czy jesienią... ale przecie mogę się nie znać. Danusiu wejdź jeszcze na stronę mera tychy mają szeroki wybór , może coś upatrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 11.12.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Dziękujemy za miłe słowa Podłogówkę mamy na całym parterze i w górnej łazience.... niestety panele odpadają a szkoda, dlatego chcemy płytki drewnopodobne.... Na stronkę na pewno wejdę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a kuku 11.12.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 W łazience i kuchni płytki jak najbardziej za:) o wiele bardziej praktyczne:) W kuchni ciepło chociażby od pieca:) a w salonie dużo się przebywa siedząc bez ruchu, dzieci bawią się na podłodze, stąd też moim zdaniem lepsze panele. Wystarczy stanąć goła nogą czy w skarpetce na płytki, gdy nie ma podłogówki czy się nie grzeje i od razu czuć, jakie zimno. Ale co fakt to fakt - każdy ma swój gust i upodobania:) jedni wolą to, inni tamto... A dlaczego nie możesz dać paneli w pokojach? Czyżby temu, że przy podłogówce słabiej przepuszczają ciepło, czy też dlatego, że chcecie szybko kłaść coś na podłogi i wylewka mogłaby nie zdążyć wystarczająco przeschnąć? Pozdrawiam i czekam na kolejną fotorelację:) A jeszcze przepraszam, że na Waszym forum - do renata2005tychy- od kilku tygodni podziwiam Wasz domem i jestem pełna uznania dla Waszych umiejętności w wykańczaniu domku, który jest prześliczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 12.12.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Myślę że Danusia się nie obrazi Dzięki za miłe słowa i oczywiście zapraszam Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 12.12.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 W żadnym razie się nie obrażę Ja tez cały czas chylę czoła!!!! Z placu boju informacja że dziś tj 12.12.2013r. po 5 miesiącach walki z energetyką, licznych telefonach zainstalowano nam skrzynkę energetyczną. I to podobno tylko dzięki temu, że ktoś wypadł z kolejki i my wskoczyliśmy na jego miejsce. Bo termin mieliśmy na sierpień 2014r. Oczywiście zanim popłynie prąd minie jeszcze sporo czasu ale jest nadzieja że w styczniu doczekamy się prądu Bo trzeba jeszcze opłacić fakturę i ustawić się w kolejce do umowy. Druga ważna wiadomość ścianki działowe skończone.... Jeszcze izolacja fundamentów i pożegnamy naszego speca od stanu surowego otwartego. Speca oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu. Bardzo dokładny.... Jutro skończą też montaż okien tzn. obiecali!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 12.12.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Bardzo dobre wiadomości A elektrycznie jeszcze lepiej Trzymam kciuki,że aż są całe sine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 12.12.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Dzięki Reniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestorbb 13.12.2013 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Z placu boju informacja że dziś tj 12.12.2013r. po 5 miesiącach walki z energetyką, licznych telefonach zainstalowano nam skrzynkę energetyczną. I to podobno tylko dzięki temu, że ktoś wypadł z kolejki i my wskoczyliśmy na jego miejsce. Bo termin mieliśmy na sierpień 2014r. Oczywiście zanim popłynie prąd minie jeszcze sporo czasu ale jest nadzieja że w styczniu doczekamy się prądu Bo trzeba jeszcze opłacić fakturę i ustawić się w kolejce do umowy. Znaczy się, że do tej pory nosiliście prąd w wiaderkach? ps. tylko ciiii bo nie Wy jedni Jeśli szukacie fachowców na dalsze etapy to liczę na współpracę i posyłanie namiarów. Jestem po pierwszych rozmowach z elektrykami i wod-kan + CO więc kto wiec... Edytowane 13 Grudnia 2013 przez inwestorbb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a kuku 13.12.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Hej, super że udało się Wam wcisnąć w kolejkę. Swoją drogą masakryczne te terminy oczekiwania:bash: tylko ludziom pod górkę robią ale grunt, że już się udało:) i macie to z głowy:) . Kolejny krok za Wami. Pewnie przez weekend jakaś fotorelacja wpadnie:) Patrzyłam tak z ciekawości na te płytki drewnopodobne - ładne, ale drogie pieroństwo:( może uda się Wam gdzieś znaleźć po przystępnej cenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts