Yaa 17.12.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 witam, bardzo ladnie z tym okienkiem przy wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 17.12.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Witamy i zapraszamy do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 19.12.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Wczoraj Klamka zapadła płytki do łazienek i salonu, kuchni, przedpokoju, biura kupione. Uff ale ulga. Mam nadzieję, że kolorystyka będzie ok bo zamawiane przez wykonawcę. Salonowe to allwood teak z opoczna http://pliki.dekordia.pl/mphoto2.php?img=plytki/10121472.jpg&op=resize,fill&cx=325&cy=218&max=218 Płytki do wiatrołapu i kotłowni zakupimy później, raczej już nie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a kuku 19.12.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Witaj, po pierwsze poprawiona wersja łazienki bardzo pomysłowa. Świetnie wyglądająca półeczka pełni rolę ozdoby, a zarazem jest bardzo funkcjonalna, no i pomaga w utrzymaniu ładu w łazience:) pozwalając na schowanie tam nocnika, itd... Płytki do salonu też fantastyczne. Kolor i wygląd zachwycający. Na pewno salon będzie w nich pięknie wyglądał Gratuluję poczynionych zakupów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 19.12.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Wczoraj Klamka zapadła płytki do łazienek i salonu, kuchni, przedpokoju, biura kupione. Uff ale ulga. Mam nadzieję, że kolorystyka będzie ok bo zamawiane przez wykonawcę. Salonowe to allwood teak z opoczna http://pliki.dekordia.pl/mphoto2.php?img=plytki/10121472.jpg&op=resize,fill&cx=325&cy=218&max=218 to odwazna jestes ze tak w ciemno bez ogladania na zywo na zdjeciu wygladaja bardzo ladnie, kiedy beda dostarczone ? bedziecie ukladac w jodelke ? Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 19.12.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Wczoraj Klamka zapadła płytki do łazienek i salonu, kuchni, przedpokoju, biura kupione. Uff ale ulga. Mam nadzieję, że kolorystyka będzie ok bo zamawiane przez wykonawcę. Salonowe to allwood teak z opoczna http://pliki.dekordia.pl/mphoto2.php?img=plytki/10121472.jpg&op=resize,fill&cx=325&cy=218&max=218 Płytki do wiatrołapu i kotłowni zakupimy później, raczej już nie w tym roku Cieszę się że wyboru już dokonałaś ,oby się dobrze układały:yes:a jaki sposób układania będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 19.12.2013 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Na szczęście nie kupowaliśmy ich w ciemno widzieliśmy je w salonie na żywo bardzo się nam spodobały. Po czym w domu okazało się że są to płytki które polecała nam Ana. Jeszcze raz wielkie dzięki. Właśnie nie wiem jak je lepiej ułożyć zastanawiałam się czy w jodełkę, nie wiem tylko czy w kuchni będzie dobrze wyglądać (mamy połączony salon z kuchnią). Czy orientujecie się jakie jest zużycie przy układaniu z przesunięciem a jaki w jodełkę Chyba tak jak większość przed ułożeniem poukładamy na sucho i zobaczymy co nam się bardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.12.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Fajna ta półeczka w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 19.12.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Czyli są głosy na tak - to robimy w łazience półeczkę. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 20.12.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Na szczęście nie kupowaliśmy ich w ciemno widzieliśmy je w salonie na żywo bardzo się nam spodobały. Po czym w domu okazało się że są to płytki które polecała nam Ana. Jeszcze raz wielkie dzięki. Właśnie nie wiem jak je lepiej ułożyć zastanawiałam się czy w jodełkę, nie wiem tylko czy w kuchni będzie dobrze wyglądać (mamy połączony salon z kuchnią). Czy orientujecie się jakie jest zużycie przy układaniu z przesunięciem a jaki w jodełkę Chyba tak jak większość przed ułożeniem poukładamy na sucho i zobaczymy co nam się bardziej podoba. Zajrzyj do dziennika ;Kostka Ani i Marcina; ona tam układała różne kombinacje jodełek i nie tylko:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 20.12.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ja również jestem za półeczką Cz kuchnię od salonu będziecie odgradzać jakimś barkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 20.12.2013 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Na szczęście nie kupowaliśmy ich w ciemno widzieliśmy je w salonie na żywo bardzo się nam spodobały. Po czym w domu okazało się że są to płytki które polecała nam Ana. Jeszcze raz wielkie dzięki. Właśnie nie wiem jak je lepiej ułożyć zastanawiałam się czy w jodełkę, nie wiem tylko czy w kuchni będzie dobrze wyglądać (mamy połączony salon z kuchnią). Czy orientujecie się jakie jest zużycie przy układaniu z przesunięciem a jaki w jodełkę Chyba tak jak większość przed ułożeniem poukładamy na sucho i zobaczymy co nam się bardziej podoba. powiem ci z doswiadczenia ze jesli sie uklada w jodelke to bardzo dobrze lacza sie ze soba pomieszczenia i do tego nie widac ewentualnych nierownosci scian a wg mojej opinii w jodelke lepiej wygladaja nieduze plytki, takie max do 60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 21.12.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Zamontowaliśmy drzwi wejściowe, klasa sama w sobie, jak się podobają?? ... mamy skrzynkę pocztową, dzwonek ... spoko to tylko tymczasówki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 22.12.2013 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Ja również jestem za półeczką Cz kuchnię od salonu będziecie odgradzać jakimś barkiem? Bez barku, a łączenie za pomocą listwy odpada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 22.12.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 powiem ci z doswiadczenia ze jesli sie uklada w jodelke to bardzo dobrze lacza sie ze soba pomieszczenia i do tego nie widac ewentualnych nierownosci scian a wg mojej opinii w jodelke lepiej wygladaja nieduze plytki, takie max do 60 cm Płytki mają 14,8 x 58,8. Mam nadzieję że będą w miarę równe a nie łódki, bo te wąskie płytki podobno mają to do siebie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 23.12.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 "Aby Święta Bożego Narodzeniabyły Bliskością i Spokojem,a Nowy Rok – Dobrym Czasem."- Konstanty Ildefons Gałczyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 26.12.2013 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Spóźnione (brak dostępu do internetu) ale szczere życzenia dla wszystkich odwiedzających nasz dziennik http://www.kfk.org.pl/sites/default/files/choinka_na_boze_narodzenie219_ogolna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 27.12.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Święta ,święta i po świętach ! Jak samopoczucie ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 29.12.2013 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Witamy się po świętach.... samopoczucie ok, chociaż..... Liczyliśmy że w piątek rozpocznie się ocieplanie poddasza a tu nic obiecanki cacanki.... W sobotę dojechała tylko wełna i tyle!!!! Zobaczymy czy w poniedziałek coś będzie się działo:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 29.12.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 My tak czekaliśmy na styropian na podłogę i strop. Niby bez problemu miał być , ale potem czekalismy i czekaliśmy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts