krawczykowie 02.04.2014 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Obiecane zdjęcia: - gazomierz jeszcze przed montażem szafki (chcemy wymienić na szarą, grafitową) - tymczasowa toaleta - jest nawet szczotka, po prostu wersal - górna łazienka - prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 03.04.2014 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 c.d. płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 05.04.2014 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Łazienka na dzień dzisiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 05.04.2014 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Dzisiaj zakupiłam również dwie borówki amerykańskie, agrest czerwony, porzeczkę czerwoną krzaczastą i pienną agrest w oddali borówki Na razie krajobraz jak na pustyni. Ciągle czekamy na obiecaną ziemię Dopiero później zasiejemy trawkę. W przyszłym tygodniu mąż obiecał przekopać ziemię na małą rabatkę warzywno-owocową. Poziomeczki też dzisiaj zakupiłam wiec trzeba je szybko przesadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 05.04.2014 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Na tymczasowym stanowisku zasadzone dwie hortensje i rododendron (podarowane). Też do posadzenia na właściwym miejscy po przywiezieniu ziemi:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 06.04.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Łazienka zapowiada się świetnie.... Pewnie w tym tygodniu skończą? Widzę że Ciebie też dopadł szał ogrodowy, sama to przeżyłam , a wczoraj kupiłam czereśnię Będziesz obsadzać ogród tujami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 06.04.2014 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Chyba nie będziemy obsadzać chociaż od strony tego budynku niedokończonego to aż się prosi:sick:Łazienka tak szybko się nie skończy, bo musimy dobrze wysuszyć wylewki.... W międzyczasie będzie robiony kominek, montaż parapetów itp......A szał ogrodowy mam, ale jak pomyśle ile kasy na to trzeba:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 06.04.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Powinien być jakiś darmowy przydział na drzewka ogrodowe dla budujących U nas na giełdzie kwiatowej to oszaleć można... tyle tego jest, ale ceny......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 06.04.2014 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 No właśnie pare krzaczków stówka nie nasza:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 06.04.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Jejku, jak ja bym już chciała sadzić takie krzaczki Na zdjeciach spora wyszła ta łazienka. Ile ma dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 07.04.2014 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Aga sadzić zawsze możesz, chyba że plantujesz całą działkę.Łazienka nie jest duża pow. 5,50m2, po podłodze 2,6mx3,0m. Jak wstawimy wszystkie urządzenia to się mocno skurczy. Ale za to nie będzie dużo sprzątania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 07.04.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 U nas trzeba będzie nawieść jeszce sporo ziemi i najpierw zrobić ogrodzenie, potem można sadzić. Ze sprzątaniem masz rację Nie ma tego złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 07.04.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 No właśnie pare krzaczków stówka nie nasza:bash: Dokładnie ogród to skarbonka bez dna,ale dom bez ogrodu to nie dom;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 07.04.2014 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Właśnie dom bez ogrodu to nie jest to Dzisiaj mój dzielny mąż przekopał ziemię pod grządkę tak jak obiecał. Na spód włożyliśmy siatkę przeciw kretom zobaczymy czy na coś się przyda. Jak pomalujemy deski to skończymy grządkę. Uzupełnimy ziemią i zaczynamy od posadzenia poziomek, posiania koperku, rzodkiewki, groszku .... Nie myślcie, że to jest jakiś wielki areał to tylko 1,45m x 3m. Mąż i tak uważa, że w przyszłym roku to już nic nie będę chciała sadzić.... Za to podniesioną rabatką zasadzimy jeszcze lubczyk, melisę, miętę i rabarbar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 07.04.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ja zrobiłam skrzynki z desek, i tak sobie uprawiam warzywka W zeszłym roku pierwszy raz, no i mi nie przeszło ... Już nawet poziomki kwitną Będziesz miała uciechę z tego zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 08.04.2014 04:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Ja właśnie też z desek, powiedz czymś je malowałaś czy takie surowe???? Nie ma jak rzodkieweczka, sałata na kanapkę wprost z ogródka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 08.04.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Właśnie dom bez ogrodu to nie jest to Dzisiaj mój dzielny mąż przekopał ziemię pod grządkę tak jak obiecał. Na spód włożyliśmy siatkę przeciw kretom zobaczymy czy na coś się przyda. Jak pomalujemy deski to skończymy grządkę. Uzupełnimy ziemią i zaczynamy od posadzenia poziomek, posiania koperku, rzodkiewki, groszku .... Nie myślcie, że to jest jakiś wielki areał to tylko 1,45m x 3m. Mąż i tak uważa, że w przyszłym roku to już nic nie będę chciała sadzić.... Za to podniesioną rabatką zasadzimy jeszcze lubczyk, melisę, miętę i rabarbar... W miarę jedzenia apetyt rośnie,z każdym rokiem doświadczenie w uprawie będziesz mieć coraz większe:)Siatka do kretów to dobry pomysł.Są przykłady na tym forum,że bardzo dobrze i skutecznie zapobiega niepożądanym dołkom na trawniku:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 08.04.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Malowałam z każdej strony drewnochronem . Może wieczne to nie będzie, ale parę lat wytrzyma zabezpieczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 08.04.2014 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Myślę, że drewnochronem będzie ok. Gdzieś czytałam że powinien to być jakiś środek który nie będzie przenikał do ziemi a potem do warzyw. Ale bez przesady:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 08.04.2014 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Parę płytek codziennie ale nas cieszy:D (zdjęcie z komórki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts