Agulla 09.04.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Ceramikę do łazienki macie już zamówioną? Co z drugą łazienką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 10.04.2014 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Ceramika zakupiona do obu łazienek czeka u cioci w sąsiedztwie - jeden kibelek już nawet wisi w dolnej łazience (zapomnieliśmy tylko o jednej baterii umywalkowej do dolnej łazienki musimy zamówić)Druga łazienka będzie robiona na samym końcu - jest bez okna i trochę wilgoci w niej siedzi, grzejemy podłogówką i drabinką. 10cm wylewek trochę schnie... Jak przeschnie wylewka na górze to skończymy płytki na podłodze. To może będzie już w przyszłym tygodniu. Zbyszek będzie w międzyczasie robił obudowę kominka, montował parapety, potem układał płytki w kuchni i salonie itd. Trochę zejdzie bo robi to tylko popołudniami i w soboty i jest bardzo dokładny:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 21.04.2014 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 przed świętami Zbyszek ułożył płytki podłogowe w łazience, mam nadzieję że jutro c.d. kominek też częściowo obudowany ale zdjęcia brak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 23.04.2014 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 dzisiaj relacja domowo-ogródkowa Nasz mini warzywniak poziomeczki naszej córeczki Zobaczymy co nam z tego urośnie:D Jak pogoda się poprawi to zrobimy jeszcze rabatkę rabarbarowo-ziołową... Fotorelacja wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 23.04.2014 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Z wieści wykończeniowych: - łazienka c.d. - parapety w dwóch oknach - zapraszamy na parapetówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 23.04.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Super Grządki pierwsza klasa, poziomeczki są wdzięczne, bo do późnej jesieni są owoce. U mnie już rzodkiewka puściła, więc plony będą A łazienka bajka , nie wspominając o parapetówie Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez renata2005tychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 24.04.2014 04:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Dzięki Reniu za miłe słowa, co u Was nic nie piszecie.... Mieszkacie już???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 24.04.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ogródek super ,a o parapetach możesz powiedzieć coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.04.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Piękny ogródeczek :) Łazienka też śliczna pędzicie ostro z pracami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 24.04.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ojojoj nie było mnie u Was miesiąc a tu taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie zmiany :jawdrop: przecież Wy już lada chwila możecie mieszkać super Wam to idzie gratuluję postępów. Parapety śliczne już można coś na nie postawić hihi my też zamontowaliśmy w Wielką Sobotę na wykusz z konglomeratu, wszystko super tyle że ze skazą na szczęście ten bubel wszedł między okna uffff Pozdrawiamy Was serdecznie:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 24.04.2014 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Witam miłe Panie i pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 24.04.2014 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ogródek super ,a o parapetach możesz powiedzieć coś więcej? To marmur, bardzo mi się spodobał w zakładzie kamieniarskim i taki wybraliśmy..... nie podobały mi się takie kolorowe bo kojarzą się z nagrobkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 24.04.2014 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Piękny ogródeczek :) Łazienka też śliczna pędzicie ostro z pracami:) A mi się wydaje że ciągnie się ta robota:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 29.04.2014 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 W sobotę 26 kwietnia i wczoraj 28 kwietnia przygotowywaliśmy pokoje na poddaszu do gruntowania.... (nie mamy jeszcze wykończonych parapetów niestety to później - nie wiem kiedy:mad:). Dzisiaj po ściągnięciu grzejników mąż rozpoczyna gruntowanie. JESTEM Z NIEGO DUMNA . potem poprawki i zaczynamy malowanie docelowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 29.04.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Super:) musimy być dumne z naszych mężów pracusi:) wczoraj byłam pytać o ogrodzenie łupane DREWBET jak usłyszałam cenę z wykonaniem i przekazałam mężowi to mówi że sam będzie stawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 29.04.2014 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 To się chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 30.04.2014 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 wczoraj i dzisiaj mąż zagruntował 2 pokoje, p.pokój i klatkę schodową niestety tak jak myślałam parapety do dzisiaj nie wykończone, grzejniki nie zdjęte :mad: Podobno jutro mają być "fachowcy" chyba chcą uczcić święto pracy - pracą. Mój mąż zresztą też. Jutro dalszy ciag gruntowania szkoda zmarnować wolny dzień od pracy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 30.04.2014 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 łazienka na razie zyskała tylko półkę kominek częściowo obudowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 30.04.2014 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 za to na grządce - wschodzi rzodkiewka i groszek - sałata i kalarepa na razie się trzymają (dopóki nie zwęszą ich ślimaki:P) - borówka i porzeczka będą już w tym roku owocować - maliny w kącie ogrodu też rosną - rabarbar czeka na zasadzenie (ciągle pada i jest mega błoto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 01.05.2014 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Hej Danusia Dzieje się u Was.. teraz taki etap, że każdy krok widać, Potem się człowiek narobi, a efektów nie widać.... Czym gruntujecie ściany? Podobają mi się skrzynki z warzywami, to masz kupione? Na ślimory w zeszłym roku miałam coś do sypania z obi i pomagało, okropna gadzina zeżarła mi dzwonki alpejskie... My niestety jeszcze nie mieszkamy, trochę nam się przeciągnęło, a jak nie wyszło na święta , to trza wyluzować... Postaram się uzupełnić dziennik, strasznie go zaniedbałam ;( Pozdrawiam weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts