krawczykowie 25.05.2014 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Cieszę się że Wam sie podoba. Aniu odpowiedź ws ziemi na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 31.05.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Cisza tu, oj cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 31.05.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Gdzie fotki? Hmmm?się pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 01.06.2014 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Już wklejam ale nie ma żadnych rewelacji.... Mąż pomalował trzy pokoje na poddaszu, na biało więc nie wklejam zdjęć, jutro ma w planach skończyć pokój córki, przedpokój i klatkę schodową i układamy panele.... W łazience na dole Zbyszek robi sufit podwieszany i zabudowę stelaża do wc, częściowo na jednej ścianie ułożył płytki. Zdjęcie trochę nie aktualne bo z czwartku (ale do dzisiaj zabudowany jest tylko stelaż i obniżony sufit z trzech stron... nie wiem czy po zamontowaniu 90 kabiny prysznicowej mąż zmieści się na kibelku??? hi, hi, hi;). Bo malutka ta łazienka... Przed domem zasadziliśmy też dwie wierzby szerokolistne z otoczką tawuł japońskich... Jutro ma wkroczyć na budowę ekipa: skończyć płyty kartonowo-gipsowe w garażu, obniżyć nadproża na parterze (nie wiadomo dlaczego są za wysoko ) i rozpocząć ocieplenie elewacji. Wreszcie!!!! Jak myślicie przyjdą? Czy obiecanki cacanki a głupiemu radość.... Ciągle brakuje nam ziemi a to wstrzymuje prace związane z ogrodzeniem. Mam nadzieję że za miesiąc będziemy już myśleć na poważnie o przeprowadzce. Jak wykończymy poddasze i będą meble w kuchni to mieszkamy W nastęnym tygodniu mają rozpocząć się również roboty posadzkowe na parterze (dwaj Panowie pracujący od rana do wieczora - obiecali, że pójdzie szybko). Zobaczymy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 01.06.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Woow plan robót konkretny! My tez mamy sporo roboty i chęcie też ,a problem z urlopem.. ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 02.06.2014 03:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Właśnie chęci są a po pracy to człowiek zmęczony i mało czasu. Dzisiaj właśnie mamy urlop to działamy. A u Was to faktycznie się dzieje:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 02.06.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Coraz Piękniej Danisiu. Już niedługo przeprowadzka zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 02.06.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Pięknie się prezentują te wierzby też bym już chciała zająć się ogrodem ale póki co nie mogę się schylać ani ciężko pracować także musimy poczekać na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 03.06.2014 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Witaj Danusiu ja już bym chciała się przeprowadzić, ale cóż.... A co u Was robota ruszyła z kopyta? Muszę wpaść z rewizytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 03.06.2014 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Lusia ja też nie powinnam ale to jest silniejsze ode mnie. Malować mąż mi nie pozwala, ale wczoraj pozwolił mi na poprawki przy oknach.... Więc stan na wczoraj - pomalowane poddasze (córki pokój musimy zobaczyć jak zaświeci słoneczko na razie wydaje się nam, że jest ok). Podkład pod panele zamówiony czekamy na dostawę. Panele musimy dopiero wybrać i zakupimy na miejscu..... Jeśli chodzi o elewacje to oczywiście trzy dni poślizgu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 03.06.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 U nas też duży poślizg z elewacją,ale już działają Elewacji nie masz,ale teren wokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 03.06.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Poślizg na budowie musi być bo jakby nie Ale czadowo, że u Was też dzidzia na nowy domek się pojawi czyli można powiedzieć, że książkowo;) a co będzie możecie zdradzić czy córcia będzie miała braciszka czy siostrzyczkę również życzę sprawnego porodu i dużo sił P.S uważaj na siebie nie przesilaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 03.06.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Wszystko wskazuje na to że będzie miała braciszka.... Ale pewność będziemy mieli jak się urodzi Dzisiaj mąż przykręcił w pokoju Zuzi lampę (ale ile się unarzekał to jego: bo po co już itp) i pare kontaktów, w planach ma przykręcenie wszystkich na poddaszu w piątek.... Ostatecznie zakończyliśmy malowanie poddasza - pozostaną poprawki po montażu drzwi,itp. Pokój Zuzi też jest ok. W piątek wrzucimy jakieś zdjęcia. Czeka nas wybór paneli. Ale jaki kolor - mąż chce ciemny a ja jasny (jak pomyślę o paprochach na ciemnych panelach to ) Czy możecie coś doradzić? Schody będziemy mieć jesionowe - więc dosyć jasne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 04.06.2014 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Wszystko wskazuje na to że będzie miała braciszka.... Ale pewność będziemy mieli jak się urodzi Dzisiaj mąż przykręcił w pokoju Zuzi lampę (ale ile się unarzekał to jego: bo po co już itp) i pare kontaktów, w planach ma przykręcenie wszystkich na poddaszu w piątek.... Ostatecznie zakończyliśmy malowanie poddasza - pozostaną poprawki po montażu drzwi,itp. Pokój Zuzi też jest ok. W piątek wrzucimy jakieś zdjęcia. Czeka nas wybór paneli. Ale jaki kolor - mąż chce ciemny a ja jasny (jak pomyślę o paprochach na ciemnych panelach to ) Czy możecie coś doradzić? Schody będziemy mieć jesionowe - więc dosyć jasne.... Oby Zuzia miała braciszka:)Masz racje,ja też nie chcę ciemnych paneli,masz schody jesionowe,to w podobnym kolorze zrób podłogę.Brud widać wszędzie ,ale kurzu na jasnym nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 04.06.2014 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Panele wybraliśmy i zakupiliśmy obyło się bez kłótni. Mąż przemyślał sprawę i kupiliśmy jasne panele http://bel-pol.pl/index.php?mod=22&showImage=getFromProduct&type=showMainImage&pid=5027 Dąb arktyczny Kronopol Modern Plus 8mm AC4. Wydaje się nam że w dobrej cenie 26,90zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 04.06.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Panele wybraliśmy i zakupiliśmy obyło się bez kłótni. Mąż przemyślał sprawę i kupiliśmy jasne panele http://bel-pol.pl/index.php?mod=22&showImage=getFromProduct&type=showMainImage&pid=5027 Dąb arktyczny Kronopol Modern Plus 8mm AC4. Wydaje się nam że w dobrej cenie 26,90zł/m2 Bardzo ładne, podobne do moich drzwi -dąb skandynawski,muszę je wziąć pod uwagę jak będę wybierać Dobrze,ze mąż dał się przekonać,ja nigdy nie mam takiego problemu,zawsze akceptuje moje decyzje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 04.06.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Zdecydowanie jaśniejsze niż ciemniejsze i dobrze kobieta zawsze ma rację no bo kto później będzie z mopem zasuwał jak nie my ?? to że im się podobają ciemne to mogą ale trzeba patrzeć na praktykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 04.06.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Czy na ogrzewanie podłogowe dajesz te panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmaarcin 04.06.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Jaworze, Jaworzno prawie to samo a jednak daleko. Podziwiam i zazdroszczę tak szybkiego tempa budowy. Fajnie, że zima była tak łaskawa.My, to znaczy ja i żona też jakiś czas temu spodziewaliśmy się drugiego potomka, a wyszła druga potomkini z trzecim potomkiem, czyli bliźniaki. Nie powiem, że tego życzę, ale wszystkiego można się spodziewać.Pozdrawiam i będę zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 05.06.2014 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Witam mmarcin i gratulujemy rodzinki. Myślę że w siódmym miesiącu to już niespodzianki w postaci bliźniaków nie będzie ale kto to wie??? Co do płci to nigdy nie ma się 100% pewności do porodu..... Życzę szybkiego kompletowania dokumentów i uzyskania pozwolenia na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts