Agulla 11.06.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Nie próbowałaś się skontaktować z ekipą od elewacji? Ich rusztowań z garażu się pozbyliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 11.06.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Jak ja nie lubię takich niesłownych ekip, dzięki bogu mieliśmy/mamy do tej pory tylko jedną od przyłącza kanalizacyjnego ... rekordowy czas od lutego do dziś Ale że znajomy znajomego to głupio było się pokłócić, ale jak dla nas to nauczka ... nigdy więcej znajomych ekip... polecane tak .. znajome nie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 12.06.2014 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Ekipa od elewacji dramat, ale zmienić nie można bo umowa obejmowała stan deweloperski w tym elewacje.... Jesień i zima mieli mało roboty to wszystko szło szybko ale wiosna - koszmar. Dzisiaj byli przykleili na dwóch ścianach po jednym rzędzie styropian, zaczęło lekko padać i się zmyli:mad: Panele na poddaszu skończone:wave: Mąż i teść się bardzo dobrze spisali. Płytki na dole na podłodze w całości ułożone (oprócz łazienki) brakuje tylko w wiatrołapie przy drzwiach wejściowych - jutro mamy obiecane, że wstawią docelowe drzwi zewnętrzne dokończony zostanie wiatrołap. Jeszcze jutro Panowie będą układać płytki na ścianie w kotłowni i fugują. Więc na pewno w poniedziałek koniec płytkowania. Panowie bardzo słowni, dokładni, pracowici - godni polecenia. A przez przypadek u nas robili. Zdjęć oczywiście nie ma... ale będą. Może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 13.06.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Ekipa od elewacji dramat, ale zmienić nie można bo umowa obejmowała stan deweloperski w tym elewacje.... Jesień i zima mieli mało roboty to wszystko szło szybko ale wiosna - koszmar. Dzisiaj byli przykleili na dwóch ścianach po jednym rzędzie styropian, zaczęło lekko padać i się zmyli:mad: Panele na poddaszu skończone:wave: Mąż i teść się bardzo dobrze spisali. Płytki na dole na podłodze w całości ułożone (oprócz łazienki) brakuje tylko w wiatrołapie przy drzwiach wejściowych - jutro mamy obiecane, że wstawią docelowe drzwi zewnętrzne dokończony zostanie wiatrołap. Jeszcze jutro Panowie będą układać płytki na ścianie w kotłowni i fugują. Więc na pewno w poniedziałek koniec płytkowania. Panowie bardzo słowni, dokładni, pracowici - godni polecenia. A przez przypadek u nas robili. Zdjęć oczywiście nie ma... ale będą. Może jutro Zawsze wiedziałam,że najlepsza ekipa to własna ekipa:wiggle:A na umowie nie miałaś określonego terminu zakończenia robót? Współczuje,eile zdrowia człowieka kosztują takie niesłowne ekipy:mad:Liczą się jedynie ich terminy,ich zarobek a inwestor się nie liczy:no:Ja odpukać jakoś ogólnie podsumowując budowę, nie miałam większych problemów z ekipami:no: Może dlatego,że do każdego etapu była inna,przeważnie z polecenia. Czekam na zdjęcia i zapraszam wieczorkiem do mnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 13.06.2014 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Problem w tym że na umowie termin jest sierpniowy.... Dzisiaj znowu problem: okazało się ze drzwi nie zostaną zamontowane - bo ich nie ma w hurtowni. Taki małe niedopatrzenie wykonawca nie potwierdził zamówienia.... Nie wiadomo kiedy będą. A zamawiane jakieś 3 m-ce temu. Szlak by trafił. Wykończenie wiatrołapu znowu odkłada się w czasie. jak i ocieplenie przy drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 13.06.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 ehhh brak słów:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 13.06.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Danusiu całość pięknie Super Wam idzie , coraz bliżej końca. Szkoda,że zawsze się trafia jakaś firma, przez którą odechciewa się wszystkiego.. I to jeszcze drzwi... dziady jedne:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 13.06.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Dziewczynki musimy mieć chyba znieczulicę na tych wszystkich fachmanów :mad: Kurcze ci od elewacji to jakiś dramat!!! szkoda że nie możecie ich zmienić- no cóż byle by szybko się uwinęli a co najważniejsze efektownie!! ale ku naszej uciesze dodaj zdjęcia płytek jak idą postępy:) i jeszcze z tymi drzwiami to też pokazali klase- nie rozumiem jak zamówione tyle czasu drzwi są dalej nie wykonane:mad: Ale nie myśl, że tylko u Was są takie hocki-klocki:wiggle: u nas drzwi zew. przyjechały niedomalowane bez klamki bez wkładki zamkowej... po tynkach niektóre okna się nie domykają... masakra:sick: trzymaj się kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 13.06.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Dokładnie Lusia.Ja miałam przeboje z Energetyką i chora byłam normalnie przez tych drani! A z gazem okazało się jeszcze gorzej , tylko Ja już doświadczona po prostu stwierdziłam ......Relax....take it easy . szkoda nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 13.06.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 hihi z energetyką też miałam w szpitalu wylądowałam ;( musieliśmy na własny koszt przesuwać słup :mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 13.06.2014 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Dzięki dziewczynki za słowa otuchy, nie ma chyba budowy bez kłopotów. Ale faktycznie to że są już płytki ułożone na całym dole (za wyjątkiem fragmentu w wiatrołapie) to miód na moje serce. Kuchnia, przedpokój i biuro są już nawet zafugowane. W poniedziałek przyjdą Panowie na jakieś 3 godz. i skończą resztę fugować. Kuchnia Biuro W pozostałych pomieszczeniach zrobimy zdjęcia w poniedziałek. Panele na poddaszu Z dobrych wiadomości mamy jeszcze taką, że w poniedziałek montuje się szafa w sypialni a we wtorek podobno drzwi na poddaszu. Chociaż w to ostatnie po dzisiejszym dniu nie wiem czy można wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 13.06.2014 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Zapomniałam o ociepleniu dzisiaj ruszyła robota, zdjęcia jutro bo wieczorem jak byliśmy zaczęło padać.... Ocieplony jest garaż, znaczna część ściany szczytowej od południa i część frontowej. Ostatecznie dajemy styropian 18cm. Zobaczymy po pierwszej zimie jakie będą efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.06.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 ... ... hej czy ja już tu byłam? tak z ciekawości - czemu nie wybraliście dachowych okien białych? może tylko ja tak mam, ale strasznie mnie razi na tym zdjęciu ten różny kolor tylko nie gniewaj się, nie piszę po złości, by coś wypominać - tak tylko się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 17.06.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Witamy u nas. Cieszy nas każda opinia. Powiem Ci, że nie zastanawialiśmy się nad kolorem okien dachowych. Nam to nie przeszkadza, a w oknach będą firanki to może nie będzie razić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 17.06.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Tak jak wcześniej pisałam Panowie w poniedziałek skończyli układanie płytek. Jedyna słowna ekipa.... Kotłownia salon I szafa od jutra rozpoczynam jej zapełnianie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 17.06.2014 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Ocieplenie - domek nabiera właściwych kolorów bo tynk będzie biały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 18.06.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Tak jak wcześniej pisałam Panowie w poniedziałek skończyli układanie płytek. Jedyna słowna ekipa.... Kotłownia salon I szafa od jutra rozpoczynam jej zapełnianie.... Bardzo domowo już u Ciebie,ja dzisiaj dopiero kupuję panele;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 20.06.2014 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 (edytowane) ..dziś relacjonuje Pan mąż Witam odwiedzających i od razu pozdrawiam. Dalszy etap to zamontowane drzwi wewnętrzne na poddaszu oraz rolety (zdjęcia rolet będą jak je podłączymy do instalacji el.) Niedługo planuję pomalowanie salonu jaki kolor byście dobrali? Sufit będzie biały. Dodatkowo jaki kolor kominka, myślę że coś jasnego aby ramka została wyeksponowana, poradzicie coś? Facet rozróżnia 2 kolory: ładny i brzydki Muszę się sprawdzić Może coś odważnego jak myślicie - please PORADŹCIE? Poniżej przedstawiam zdjęcia saloniku: Edytowane 20 Czerwca 2014 przez krawczykowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 20.06.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Wasz Zachwytek naprawdę zachwyca Ganek przeuroczy, szafy imponujące, salon już teraz jest przytulny. Trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę oraz gratuluję rychłego powiększenia rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 22.06.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 No pięknie ,pięknie.. Parę dni mnie tu nie było Schody pewnie też niedługo będą.. Cóż więcej pisać ........ Czekam na więcej Nie ukrywam ,że jak zawsze wszystko mnie zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts