renata2005tychy 11.11.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Zgodzę się na deszcz , ale dopiero po skończeniu elewacji Mówili że jakieś 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestorbb 11.11.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 a tak wygląda nasz domek od ogrodu; A do czego ssłużą te otwory po bokach okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 11.11.2013 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Te otwory podobno do przymocowania rusztowania o ile dobrze zrozumiałam.... A potem zamurują...Zobaczymy:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 13.11.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Dziś relacja bez zdjęć.... bo ciemności ogarniają nas jak przyjeżdżamy na budowę. 1. Chłopaki zadeskowali wieńce, zbrojenie leży na swoim miejscu, schody zadeskowane, jutro zbrojenie. Zalewanie betonem najpóźniej w piątek. 2. Cieśle też już działają: wycinają co trzeba wyciąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 14.11.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Niestety szybko się robi ciemno, u mnie też cieńko z fotkami . Ciekawa jestem postępów i pewnie w sobotę coś dodasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 15.11.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Może uda się dzisiaj.... Mam nadzieję że zaleją wieńce, bo chłopaki od więźby malują już podbitkę i chyba będą czekać na murarzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 15.11.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Udało się !!!!!!!!! Wieńce zalane, schody również.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 15.11.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Żeby nie być gołosłownym.... Schody w trakcie wyrównywania.... i po wyrównaniu więźba pomalowana czeka na poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 17.11.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Wczoraj chłopaki zrobili część ścian szczytowych: elewacja południowa elewacja północna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 18.11.2013 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 (edytowane) ....mury pną się do góry, dach nad garażem na swoim miejscu.... jutro dalsza część programu.... Edytowane 18 Listopada 2013 przez krawczykowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 19.11.2013 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Można już zawiesić "wiechę" Zdjęcia dzięki uprzejmości mojego brata, pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 19.11.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Pięknie Domek Zachwycający Pamiętam jak wróciłam z pracy , a tu więźba stoi , wiem jak się cieszysz:) Zamawiałaś już okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 20.11.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Cieszy ogromnie:lol2:Okna wczoraj zostały pomierzone, dzisiaj ustalamy kierunek otwierania... "I lecimy dalej z koksem"!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 20.11.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Okna zamówione mają być za dwa tygodnie, do tego czasu dach powinien być skończony. Daszek nad garażem przygotowany do wykonania pokrycia (nadbitka gotowa, szczyty uzupełnione)... i w zbliżeniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 20.11.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Na części "głównej" nadbitka od strony ogrodu gotowa (szczyty do wykończenia...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 20.11.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Inwestorbb na ostatnim zdjęciu widać po co zostawiono otwory w ścianach - jednak jako rusztowanie. Dobrze zrozumiałam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestorbb 21.11.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 (edytowane) Nabieracie tempa! Jak widzę okna "mam nadzieje" wstawimy +/- w tym samym momencie (u mnie ok 9 grudnia). Jakie okna wybraliście? Planujecie jakieś prace w środku przez zimę? Pewnie na koniec przyszłego tygodnia dach będzie gotowy? ps. 1. Oby pogoda dopisała! 2. W pomiarach wysokości okien balkonowych piętra hm ... uwzględniłaś że dojdzie wylewka? 3. Nie zaizolowaliście (cieplnie) fundamentów planujecie to kiedyś? Edytowane 21 Listopada 2013 przez inwestorbb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 21.11.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Pogoda musi dopisać... Plan jest taki jak chłopaki wykończą drugi szczyt, wymurują kominy i je wykończą ponad dachem to zabierają się za izolacje fundamentów: przeciwwilgociową i cieplną. Podobno w przyszłym tygodniu. Jak osiągniemy SSZ działamy dalej o ile pogoda pozwoli i nie nadejdą 20 stopniowe mrozy:confused: elektryka, tynki itd.... O oknach napiszę jutro ale "szału nie ma" robimy rolety zewnętrzne więc dwuszybowe wystarczą. Okna mierzył nasz wykonawca on za to odpowiada więc jeśli źle zamówi to jego problem. My na szczęście nie musimy się tym martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 21.11.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Aktualne zdjęcia: - rynna jest i lecą z łatkami - na garażu folia i łaty - jeden gotowy szczyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 22.11.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Witam Jejku, idziecie jak burza! Super... taki stan budowy pewnie strasznie cieszy. Trzymam kciuki za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts