krawczykowie 22.11.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Witamy Dziękujemy i również życzymy powodzenia. Zaglądałam do Ciebie - maluszki prześliczne (w Krakowie ostatnio popyt na bliźniaki, w naszej rodzinie też dwa tygodnie temu się pojawiły). A ten stan budowy bardzooooo cieszy zobaczysz sama za niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 22.11.2013 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 dziś bez fotorelacjiGdy przybyliśmy na działkę, mgła i ciemności otaczały nasz domek.Ale zauważyliśmy że powstała konstrukcja ganku i nadbitka przodu...Jutro zrobimy zdjęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 23.11.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 (edytowane) Pierwsza wizualizacja małej łazienki - uwagi mile widziane.... i oświetlenie od dołu Edytowane 23 Listopada 2013 przez krawczykowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 23.11.2013 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Fotorelacja: daszek nad garażem w trakcie układania ... i gotowy elewacja frontowa elewacja ogrodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 24.11.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Wizualka łazienki jak dla mnie bomba !W jakim programie to robiłaś? Dach też już super wygląda , kiedy mają skończyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 24.11.2013 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Wizualka nie naszej produkcji - zlecona.... Robimy to na parę ładnych lat więc woleliśmy to komuś powierzyć. Ale dobrze że się podoba, możemy zlecić drugą.Dach ma być w przyszłym tygodniu zrobiony. Mam nadzieję że nie sypnie śniegiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 24.11.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Bardzo fajnie, widać że profesjonalka .Mam nadzieję ,że nie sypnie, jeszcze tyle roboty do zrobienia.......Nie cierpię takiej pogody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.11.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Witam się u Was Gratuluję postępów Wizka bardzo fajna :)Podoba mi się ta półeczka nad sedesem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 24.11.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Cieszę się że się podoba bo mąż nie był do końca przekonany, ale jak są zdania na tak to robimy zgodnie z tym projektem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 24.11.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Reniu i u Was i u nas tak z dwa tygodnie dobrej pogoda i jesteśmy w domu... My oprócz dachu mamy jeszcze te nieszczęsne fundamenty, na razie są odkopane oczyszczone i przygotowane jednocześnie pod drenaż. a tu taką paskudna pogodę zapowiadają (mam nadzieję że tylko straszą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.11.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 (edytowane) Ja mam okropny mętlik tez w związku z Wc i łazienką Tyle się naoglądałam ostatnio płytek po salonach ,że mi głowa spuchła A dużą łazienkę w jakich kolorach robicie? PS pod prysznicem też są płytki? Edytowane 24 Listopada 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 24.11.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Dokładnie, dwa tygodnie... A moje dziewczyny to się aż całe trzęsą z radości że będzie śnieg ........... Ehh chyba mamy konflikt interesów ;( Może być zimno, byle bez deszczu i mrozu. Wierzę że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.11.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Tak się wtrącę do Waszej rozmowy odnośnie śniegu.Moja córcia ogladała w zeszłym tygodniu pogodę i zapowiadaja u nas jutro śnieg.Tak si e dziecko cieszy , że codziennie się pyta czy już poniedziałek , bo ma śnieg sypać haha Gorzej jak nie spadnie czuję,że jutro sanki będą wyciagnięte haha:lol2: ehh dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 24.11.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Dokładnie, dwa tygodnie... A moje dziewczyny to się aż całe trzęsą z radości że będzie śnieg ........... Ehh chyba mamy konflikt interesów ;( Może być zimno, byle bez deszczu i mrozu. Wierzę że będzie dobrze Moja też już marzy o śniegu a mnie się coś robi na samą myśl o zimie.... I też czeka na poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 24.11.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Ja mam okropny mętlik tez w związku z Wc i łazienką Tyle się naoglądałam ostatnio płytek po salonach ,że mi głowa spuchła A dużą łazienkę w jakich kolorach robicie? PS pod prysznicem też są płytki? Prysznic z brodzikiem, jakoś nie mam zaufania do odwodnienia liniowego więc tradycja wygrywa.... A jeśli chodzi o kolor górnej łazienki - mętlik w głowie.... Jak chodzę po sklepach to oczopląsu idzie dostać, a jak coś mi się podoba to oczywiście nie na naszą kieszeń. Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 24.11.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Podobnie mam z płytkami do salonu (ogrzewanie podłogowe) chcę drewnopodobne ale nie te za 150zł i w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.11.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 My w salonie dajemy panele , ponieważ mąż nie chciał tam podłogówki ( nie dał się przekonać ) Ale do hallu, korytarza i wiatrołapu mamy już wybrane z Paradyża za 55 zł/1m2, błyszące ale nie lustrzane w kolorze beżowym. Drzwi też ...a zresztą zapraszam w odwiedziny Można kupić tańsze drewnopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 24.11.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Z rewizytą wpadnę oczywiście tylko muszę mieć więcej czasu (dziecko). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 25.11.2013 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Dziś mijają 2 miesiące od wbicia łyżki:pZdjęć brak ale wg inspektorki nadzoru (mamusi) dach cały zafoliowany i załacony, rynny przymocowane, kominy murowane...Jutro jak uda się zrobić jakieś zdjęcia to uzupełnimy relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 25.11.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Kiedyś obiecałam inwestorowibb informację na temat okien:Fakro typ FTS-V U2 i do łazienki Fakro PTP-V U3 + Kołnierz EZV-P pozostałe okna:ALUPLAST PROFIL id 4000 uszczelka szara,ciepła ramka stalowa + rolety zewnętrzne sterowane radiowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts