Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zachwytek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 544
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wizualizacja łazienki super. :lol: Mam pytanie jaka seria kafli i czy można liczyć na zdjęcia tych kafli razem z tym dekorem?

Witamy u nas:welcome:

Płytki seria Paradyż - kwadro miłek - a co najważniejsze tanie zobaczymy jakie będą...

Wklejam linka

http://www.sklep.euroglazura.eu/standard/shop/1498---MILEK--MNISZEK.html

Witam :)

U nas śnieg pojawił się już rano :) Aż mi się juz choinka zamarzyła...

Łazienka bardzo fajna :) Półeczka nad umywalką super oraz ta nad toaletą :) Nie myślałaś, żeby szafkę pod umywalkę zrobić w kolorze drzwi?

Tempo imponujące! Wasz domek bardzo zgrabnie sie prezentuje :)

Witam, witam...

Masz rację z tą półeczką powinna pasować do drzwi chyba kupimy ją na samym końcu jak zdecydujemy jakiego koloru będą drzwi. Te z wizualizacji są przypadkowe. Mąż chce jakiś kolor a mi się marzą białe i mamy dylemat.:mad:

Co do koloru półeczki to nic nie mówił, ale drzwi chce innego koloru niż białe (tzn. mąż chce). Będę musiała iść na kompromis bo jak do tej pory to ja decydowałam o kolorze dachówki, tynku elewacyjnego, okien i płytek w łazience. Kolor podbitki wybraliśmy razem... Zobaczymy na wiosnę co nam z tego wyjdzie.

Ale jeśli chodzi o drugą łazienkę to coś z czerwonym jest na rzeczy bo zagaduje o akcentach bordowych. A... i marzy mu się ściana w dużym pokoju bordowa, a ja się obawiam że jak będę patrzeć na taką ścianę to sama się zrobię bordowa :mad:

Dzięki za ten namiar i super cena. Co do koloru to mnie marzy się wanna obłożona czerwonym szkłem krwisto czerwonym, nawet takie widziałam w Castoramie ale cena mi się nie podobała, bo to była kolekcja płytek niby i sztuka taka mniej więcej 25x50 po 126zł masakra, ale może w całości na zamówienie wyszłoby taniej. A te płytki od Ciebie myślę, by pasowały, bo tam jest nutka czerwieni, ale musiałabym gdzieś zobaczyć te płytki w realu. Co do ścian to raczej czerwona to nie, choć też mi się ten kolor podoba. Zresztą kilka różnych zestawów kolorystycznych mi się podoba jak np. ciemny fiolet z zielenią, szarości i brąz z zielenia, ale gdzie to wszystko zastosować jak tak mało pomieszczeń w domu? :rolleyes:

Mamy ale z dachówką tylko garaż, pozostała część tylko zafoliowany i załacony:mad:

A śnieg u nas posypuje cały dzień raz więcej raz mniej niby topnieje, ale chłopaki chyba boją się wchodzić na dach. Mąż jedzie na budowę to zobaczy co udało się dzisiaj zrobić i zrobi foty. Jutro ma byc zimno ale słonko i sucho liczę na to że podgonią. Nie wiem jak kominy bo je tez trzeba wykończyć ponad dachem. A tak było do soboty fajnie.:p

Super się prezentuje Twój domek ;)

Podstawa kominowa już jest... Żeby tylko pogoda dopisała, dokończą dach, i poleci z górki :)

A tak w temacie płytek, fajne kolekcje mają w ,, Kwadro" płytki niedrogie , widziałam na żywca- i chyba jest w czym wybierać.

Byłam ostatnio w sklepie, same płytki, wszystkie możliwe firmy nic tylko wybierać, ale uczepiła się mnie pani sprzedawczyni, krok w krok za mną, a gaduła .......... już myślałam że mnie nie wypuści. Chyba tam kupię wszystko, ale boję się tej baby że mnie zaś osaczy swoją pomocą:mad:

Podobno od czwartku ma być ocieplenie.....

Przyda się nie? !

Witam Cię Danusiu. Widziałam na żywo niedaleko nas te kafle Miłek i nie są zbytnio atrakcyjne, szczególnie ta szar brzydko wygląda. Reszta może nawet być, ale trochę za bardzo matowe szczególnie te na podłogę nie za bardzo. Natomiast kolekcja Paradyża Sottile bardziej mi przypadła do gustu. Kafle badziej eleganckie te grafitowe i jasne sliczne. :)