Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zachwytek

Recommended Posts

Witam Cię Danusiu. Widziałam na żywo niedaleko nas te kafle Miłek i nie są zbytnio atrakcyjne, szczególnie ta szar brzydko wygląda. Reszta może nawet być, ale trochę za bardzo matowe szczególnie te na podłogę nie za bardzo. Natomiast kolekcja Paradyża Sottile bardziej mi przypadła do gustu. Kafle badziej eleganckie te grafitowe i jasne sliczne. :)

To muszę je jeszcze raz oglądnąć. Ale ja właśnie wolę płytki bardzo matowe (przez 5 lat takie użytkowałam) i doszłam do wniosku ze zdecydowanie łatwiejsze w utrzymaniu czystości niż błyszczące czy półmatowe. Znacznie mniej widać ciapki itp. Ponadto na podłodze będą jasne płytki a tych szarych będzie dosyć mało... zobaczymy. Dziękuję za opinię

• Odpowiedzi 544
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja mam drabinki, śnieg zatrzymują . Mamy je tylko nad wejściem i wjazdem do garażu.

W zeszłam roku jak się śniegu nazbierało , a potem zaszła lawina to nie mogliśmy wejścia odkopać.

Nie wiem, czy lepsze nie są te szpice...

Lecą z tym dachem . Efekt końcowy będzie na pewno super:)

Cieszę się że Wam się podoba, nam ogromnie serce rośnie... Nie mogę się doczekać jak znowu popołudniu pojedziemy na budowę - może jakieś okno dachowe będzie zamontowane:rolleyes:

Aniu zobaczymy jak się będą sprawować te śniegołapy. Ale bez śniegołapów to sobie nie wyobrażam, w zeszłym roku u mojej koleżanki lawina z dachu garażu spadła i przysypała psa na szczęście zorientowali się ze go nie ma i zaczęli go szukać, a nie jest to mały piesek. Z racji tego że mamy małe dziecko i psa też mąż bardzo chce mieć śniegołapy są na całym dachu.

Agulla jak wystartujecie na wiosnę to w dwa miesiące też będziecie mieć taki stan :p bo przecież maluszki już czekają na swoje pokoje.

Dach od ogrodu skończony

DSC_0061.JPG

z przodu dwa okna zamontowane, jeśli pogoda pozwoli może w poniedziałek będą tynkowane kominy...

DSC_0047.JPG

zrobiło się tez dużo miejsca w środku, w sobotę chłopaki zrobiły porządek

DSC_0065.JPG

tylko na górze jeszcze bałagan

DSC_0081.JPG

Edytowane przez krawczykowie

Nie mogę się doczekać jak zamontujemy okna....

Na razie tynk na kominach zrobiony, mam nadzieję że do jutra wyschnie i skończą dach.:bash:

Podbitka na ganku nieskończona zabrakło materiału.

Izolacja przeciwwilgociowa fundamentów jest... jeszcze cieplna i drenaż i można obsypać....

Zdj%25C4%2599cie0374.jpg

Zdj%25C4%2599cie0375.jpg

Mamy z mężem rozbieżne zdanie w kwestii ścianki działowej między korytarzem a salonem. Moim zdaniem ze ścianką tak jak w projekcie (nie wyobrażam sobie siedzenia w salonie i oglądania kto wchodzi i wychodzi z wc, albo kto przychodzi do córki lub męża - biuro)

Ścianka ma stanąć zaraz obok dolnej części schodów....

DSC_0066.JPG

po prawej stronie schodów drzwi do "biura" a obok nich drzwi do łazienki....

Rzut w poście czwartym

Jakie jest wasze zdanie????

Edytowane przez krawczykowie