krawczykowie 28.11.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Witam Cię Danusiu. Widziałam na żywo niedaleko nas te kafle Miłek i nie są zbytnio atrakcyjne, szczególnie ta szar brzydko wygląda. Reszta może nawet być, ale trochę za bardzo matowe szczególnie te na podłogę nie za bardzo. Natomiast kolekcja Paradyża Sottile bardziej mi przypadła do gustu. Kafle badziej eleganckie te grafitowe i jasne sliczne. To muszę je jeszcze raz oglądnąć. Ale ja właśnie wolę płytki bardzo matowe (przez 5 lat takie użytkowałam) i doszłam do wniosku ze zdecydowanie łatwiejsze w utrzymaniu czystości niż błyszczące czy półmatowe. Znacznie mniej widać ciapki itp. Ponadto na podłodze będą jasne płytki a tych szarych będzie dosyć mało... zobaczymy. Dziękuję za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 28.11.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 I jeszcze jedno zdjęcie z przodu (jeden komin zaciągnięty klejem drugi w trakcie....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 28.11.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Ja mam drabinki, śnieg zatrzymują . Mamy je tylko nad wejściem i wjazdem do garażu.W zeszłam roku jak się śniegu nazbierało , a potem zaszła lawina to nie mogliśmy wejścia odkopać.Nie wiem, czy lepsze nie są te szpice... Lecą z tym dachem . Efekt końcowy będzie na pewno super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 28.11.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Właśnie nie wiem co lepsze, sąsiadka ma drabinki a właściwie miała bo została tylko jedna wszystko połamane... A dach - gdyby nie kominy to pewnie byłby skończony... Ale i tak ekipy super bo równie dobrze przy takiej pogodzie mogliby już dawno uciec!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 28.11.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Nasze drabinki to mutanty.... nawet się nie wykrzywiły , a miałyby od czego.. Nie zazdroszczę im roboty, cały dzień na dworze, i to na dachu. Moi tez twardziele przy ocieplaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 28.11.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Byle skończyli dach a u Ciebie ocieplenie i mamy w nosie pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 29.11.2013 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 No i domek wygląda coraz ładniej A co do pogody to i tak długo super było, mam nadzieję, że przez to znów zima nie przeciągnie się do kwietnia buuu, bo w tym roku to było przegiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 29.11.2013 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 To było straszne przegięcie Wielkanoc jak Boże Narodzenie!!! Oby w przyszłym roku było znacznie lepiej bo my też będziemy czekać z ociepleniem na cieplutką wiosnę. A Wy chyba rozpoczniecie swoje zmagania.... Fakt ze jesień była dla nas łaskawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 29.11.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Kominy zaciągnięte klejem, czapy zabetonowane, muszą wyschnąć przed tynkiem a okna dachowe już czekają. Na kalenicy pojawiły się gąsiory daszek nad wejściem gotowy...I chłopaki od dachu chwilowo bezrobotne ganek (trochę brudny): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 29.11.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Cześć Danusiu Dach rewelacja My na razie dajemy tylko nad tarasem i wejściem śniegołapy. Jeszcze nie zamonotowane są , a dom już raz przezimował i nad tarasem faktycznie zbierała się lawina. Nad wejściem nie było widać , żeby jakoś specjalnie zasypywało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 29.11.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Naprawdę uroczo prezentuje się Wasz Zachwytek Jeszcze chwila i dach będzie skończony. Super, że w tym roku aż tyle udało się Wam zrobić Mam nadzieje, że i mój domek na wiosnę wystartuje Pozdrawiam i trzymam kciuki za jutrzejszą pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 30.11.2013 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Cieszę się że Wam się podoba, nam ogromnie serce rośnie... Nie mogę się doczekać jak znowu popołudniu pojedziemy na budowę - może jakieś okno dachowe będzie zamontowane:rolleyes: Aniu zobaczymy jak się będą sprawować te śniegołapy. Ale bez śniegołapów to sobie nie wyobrażam, w zeszłym roku u mojej koleżanki lawina z dachu garażu spadła i przysypała psa na szczęście zorientowali się ze go nie ma i zaczęli go szukać, a nie jest to mały piesek. Z racji tego że mamy małe dziecko i psa też mąż bardzo chce mieć śniegołapy są na całym dachu. Agulla jak wystartujecie na wiosnę to w dwa miesiące też będziecie mieć taki stan bo przecież maluszki już czekają na swoje pokoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 30.11.2013 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 (edytowane) Dach od ogrodu skończony z przodu dwa okna zamontowane, jeśli pogoda pozwoli może w poniedziałek będą tynkowane kominy... zrobiło się tez dużo miejsca w środku, w sobotę chłopaki zrobiły porządek tylko na górze jeszcze bałagan Edytowane 30 Listopada 2013 przez krawczykowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.12.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ale fajnie już wygląda domek Jak okna wstawicie to juz całkiem tak domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 03.12.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Nie mogę się doczekać jak zamontujemy okna.... Na razie tynk na kominach zrobiony, mam nadzieję że do jutra wyschnie i skończą dach. Podbitka na ganku nieskończona zabrakło materiału. Izolacja przeciwwilgociowa fundamentów jest... jeszcze cieplna i drenaż i można obsypać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 03.12.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Mamy z mężem rozbieżne zdanie w kwestii ścianki działowej między korytarzem a salonem. Moim zdaniem ze ścianką tak jak w projekcie (nie wyobrażam sobie siedzenia w salonie i oglądania kto wchodzi i wychodzi z wc, albo kto przychodzi do córki lub męża - biuro) Ścianka ma stanąć zaraz obok dolnej części schodów.... po prawej stronie schodów drzwi do "biura" a obok nich drzwi do łazienki.... Rzut w poście czwartym Jakie jest wasze zdanie???? Edytowane 3 Grudnia 2013 przez krawczykowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 03.12.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 casting na dużą łazienkę (będą drobne przeróbki) ale najpierw musimy zdecydować która z trzech wersji... Wersja I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 03.12.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Wersja II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 03.12.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Wersja III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 03.12.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Mnie się podoba wersja pierwsza, ale ręczniki i dodatki w jakimś kolorze do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts