daniell 07.05.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Dwa pokoje na parterze od strony frontu chciałbym zaadoptować na biura. Czy takie rozwiązanie będzie możliwe? Co wy sądzicie o tym projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniell 07.05.2004 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 oj sorry zapomniałęm dać linka: http://domy.interia.pl/dom.php?p=pd&cid=20&pid=141 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 07.05.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 WitamCo oznacza "dobry projekt", "sprawdzony projekt" wg mnie to sa jakies hasla ktore dla kazdego znacza zupelnie cos innego. Moze nalezy usiasc spokojnie i przemyslec co sie chce ile jaka powierzchnie, czy parterowy, czy poddaszem, czy pietrowy, ile pokoi, jaki dach ,z piwnica czy bez, co sie zmiesci na dzialce, jaka jest orientacja dzialki (strony swiata), ile mozna zainwestowac. A potem zaczac przegladac ( majac jakas wizje tego co sie chce miec ) projekty, jezeli nie trafi sie ten jeden wymarzony to do architekta po indywidualny projekt proponuje sie zglosci. Gdzies bylo ( winnym watku z pytaniem) ze to dzialka w miescie.....to moze wg mjescowego planu zagospodarownia jest cos narzucone (np. wysokosc kalenicy, ilosc kondygnacji) wiec czesc projektow odpadnie. Mam wrazenie ze daniell szuka po omacku sam nie do konca wie czego, moze dom a moze blok.....Co do tego projektu to wg mnietroche mala jest czesc kuchni i pokoju goscinnego,ilosc okien w kuchni skutecznie zablokuje mozliwosc powieszenia szafekniewygodne schody na poddaszestrasznie mala lazienka na poddaszuspora lazienka na parterze, tylko po co?pokoje po 8 metów to jak w bloku a to niby domek....To tak na poczatek, tyle ze to co wg mnie jest zle rozwiazane dla kogos innego moze stanowic atut tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 07.05.2004 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 daniell, może poszukaj takich projektów przeznaczonych również i na działalnośc gospodarczą.Nie wiem, czy w tych biurach będą również pracownicy, jesli tak, to dla mnie za mało to jest oddzielone od pomieszczeń prywatnych. Każdy z domowników będzie przechodził koło tych biur wchodząc do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika L. 08.05.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 http://www.mgprojekt.com.pl Nazwa projektu:" Dom z firmą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 08.05.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 MonikaL otwieram strone powitalną firmy i na co mam nacisnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika L. 08.05.2004 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Aleksandryto - to jest tylko kontakt z biurem. Można zamówić katalog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika L. 08.05.2004 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Daniell Projekt Domu z firmą znajduje się w czasopiśmie "Własny dom z konceptem" nr 2(28)/2004 kwiecień-maj. Myślę,że spodobał by Ci się. Gdybyś go nie znalazł, daj znać spróbuję Ci go zeskanować i przesłać na emalie Przede wszystkim nie ma on ciężkiego wielospadowego dachu, a mam wrażenie,że o to też Ci chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika L. 08.05.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Poprawka nr 2(28)/2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika L. 08.05.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 I jeszcze raz2 ( 28 )/2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 12.05.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Wiesz ja jestem przeciwnikiem krętych schodów lubię proste ze spocznikiem, można wnieść meble ,dzieci nie spadają z góry na dół osoby na kulach chodza swobodnie zobacz dom Eskulap z pracowni ARCHETON http://www.archeton.pl lub zadzwoń do nich do odziału na Bartycką pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts