miglancq 16.09.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 witam rozpalilem 2 dni temu , na ciepla wode tylko, nie umiem ustawic pieca, wchodze w podawanie paliw i mam tylko czas ustawilem na 4sek. nic wiecej, w zime jak palilelm mialem wiecej mozliwosci, pause pomiedzy podawaniem itp./ na wyswietlaczu mam CO temp 55 z - - - natomiast CWU 48 z 50 st. Mam jeszcze pytanie odnosnie pompki WILO z wyswietlaczem, model napisze pozniej i tez nie umiem jej ustawic i wejsc w wiecej ustawien , ogrzewane w zime jest parter podlogowka, i gora 100m2 . Prosilbym o pomoc i z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miglancq 17.09.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 wszedlem w ustawienia moc dmuchawy 68 pauza miedzy podawaniem 77s czas podawania 6sek. podtrzymanie 27min , co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts