tzoana 16.09.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Witam Poszukuje kogos, kto zamontuje tymczasowe drzwi zewnetrzne w budynku w stanie surowym.Zapraszam z ofertami cenowymi na prv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.09.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Poszukaj portali typowo ofertowych, bo tutaj ten post zwyczajnie nie pasuje(nie mowiac dosadniej). Ale moze sie myle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tzoana 16.09.2013 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 A moze jednak tutaj tez znajdzie sie jakis fachowiec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 16.09.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Mamy oficjalnie, pierwszy przetarg na Forum Licytujemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 17.09.2013 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Startuj Charlie. Drzwi tymczasowe, stan surowy. Wymarzona sytuacja by przetestowac nowego montera, bo nawet w razie wpadki drzwi nie muszą z zalozenia funkcjonowac latami. A jak juz bedzie kompletna klapa, to co tam - te 300stowki za najtansze chinczyki to mozna jeszcze raz wylozyc i zwrocic klientowi calosc kosztow. Tzona - a nie lepiej iśc do marketu i kupić najtansze drzwi, poprosic swojego majstra i miec to z glowy, a nie czytac bzdurne posty? Ps. bardziej odpowiednie bedzie chocby forum oknonetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 17.09.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Zapraszam z ofertami cenowymi na prv. Pozdrawiam a czemu na prv? zrób licytację jawną, będzie bardziej ekscytująca proponuję jako cenę otwarcia ustalić 100 zł no to zaczynamy: kto da mniej? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 17.09.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Dwie kantówki, resztki płyt OSB pozostałe z budowy i drzwi jak się patrzy... najdroższym wydatkiem będzie zakup kłódki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tzoana 17.09.2013 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 (edytowane) :0 Edytowane 4 Maja 2014 przez tzoana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 17.09.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A monter-hejter nie może być? Tzoana,papatrz na tą sytuację trzeźwo. Chcesz drzwi tymczasowe. Dla ludzi z branży kryje się pod tym słowo - tanie. Mam do Ciebie trochę ponad 100km (a pewnie i tak mam blisko w porównaniu do innych tu obecnych). To parę złotych by dojechać na montaz (nie mówiąc o pomiarze)+ robocizna która w profesjonalnych firmach to 200-500zł. I jeszcze koszt drzwi.. Pogadaj ze swoim majstrem na budowie, zbijcie coś sensownego z odpadów budowlanych lub kup w markecie najtańsze chińczyki. W 300zl się zmieścisz. Pozwoliłem sobie na te wpisy, bo jestem pewny, że nikt konkretnie Ci na ten post tu nie odpowie. Nie chcesz samemu szukać lepszych miejsc to pomogę:wspomniany okonent - http://forum.oknonet.pl/viewforum.php?f=6&sid=740158b6189d1196158041491c334e53ale lepsze będą portale typu:http://oferia.pl/zlecenia/budowa-remonthttp://zleceusluge.pl/zlecenia/1592-budowa_remont Ps. Ja się nie oferuję, bo w ub tygodniu swoje drzwi "robocze" oddałem jak tymczasowe najtaniej jak się dało - gratis. I już obiecuję nie odpowiadać na Twoje posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowy cieć 17.09.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Hejterów ? Woooooow !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tzoana 17.09.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 (edytowane) :_ Edytowane 4 Maja 2014 przez tzoana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 17.09.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Nikt Cię tu nie atakuje tylko podśmiewujemy się z Twojego przetargu A hejter to taki, którego tożsamość jest No Name a tu każdy Nick jest łatwo rozszyfrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tzoana 18.09.2013 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 (edytowane) Edytowane 4 Maja 2014 przez tzoana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 18.09.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Witam Rozszyfruj mi swoj nick bo ja jakos nie moge masz podany telefon - dzwonisz i już wszystko wiesz masz również maila więc i firmę prosto zidentyfikować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 18.09.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 'Nikt Cię tu nie atakuje tylko podśmiewujemy się z Twojego przetargu' - wlasnie to mozna potraktowac za atak Rozszyfruj mi swoj nick bo ja jakos nie moge Chyba ogarniasz mój profil - wejdź sobie na moją www i w zakładce kontakty masz pełne namiary na mnie Jesteś blondynką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts