olciaz1 03.10.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Mozliwe , ze farba stala dlugo w sklepie. Po rozmieszaniu nie wygladala zle byla tylko gesta nawet jak nia malowalam. Nie bylo tez problemow z farba z Praktikera tyle , ze byla płynna a tamta nie. Zastanawiam sie teraz nad Bekersem czy moze nim spróbować w duzym pokoju. Nie wiem czy bedzie lepszy od tych Barw Natury bo w sumie cenowo Beckers za 5l np w Praktikerze kosztuje 120pln a sniezki w Zaleznosci od koloru 2,5l - 46-60zl to suma sumarum ten Beckers na 5l jest droższy o 20-30 pln także prawie żadna róznica . Bynajmniej jak ma sie pokoj 30m do pomalowania. Troche sie boje tego Beckersa bo czytalam ,ze tymi farbami trzeba umiec malowac , moga sie zrolowac itd itp , czyli laik moze miec problem. A co do Barw Natury malowalam pierwszy raz i wyszlo slicznie i zero problemow bez mala. Aha co do tasmy zastosowalam jakas lakiernicza żółtą pan w sklepie mi polecił ja , ze nie ma prawa nic sie stac, koszt 11zl. Jednego dnia pomalowalam raz pokoj a nastepnego drugi raz. Nic nie weszlo pod a zerwala sie po 2 dniach idealnie. Nawet jednego opilka nie bylo farby na kleju. Jak ktos bedzie chcial nazwe to moge podac bo teraz jej nie mam przy sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olciaz1 04.10.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 (edytowane) Potrzebna pomocccc, pomalowalam przedpokoj BN kolor 137 mial byc fajny żółtawy wyszedl gdzie nie gdzie zolty a reszta to pomaranczowe mazy łaty plamy itd. zle malowałam ? Za mokry walek byl a pozniej z czasem jak wcieralam farbe robil sie jasniejszy ? wyglada mega zle . Odznacza sie najbardziej tam gdzie łaczylam i tam gdzie malowalam malym walkiem zeby sobie wyprowadzic juz pod duzy walek ? moze to weschnie . wyglada tak jakby w nie ktorych miejscach bylo malowane calkiem inna farba i mega grubo . co teraz ?? co jest najgorsze pomalowalam na brudnej scianie teraz nie przygotowanej wogule pod malowanie i kolor wyszedl super . a moze drugie malowanie wyrowna te pomaranczowe platy i zrobi sie ladny żółty czy juz nie ma na co liczyc i trzeba cos ratowac inaczej?? Edytowane 4 Października 2013 przez olciaz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusrulez 04.10.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Poczekaj aż wyschnie. Jeśli po wyschnięciu będzie to wyglądało jak wygląda to powiem Ci jak to pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olciaz1 04.10.2013 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ok zobaczymy jutro rano. normalnie masakra. ale juz schnie i tak z 4h i jest lipa. moze gdzie nie gdzie na łatach tych nie wiem jak to nazwac pomaranczowych morelowych przebija w ich srodkach ladny kolor ale to kropla w morzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olciaz1 04.10.2013 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 (edytowane) Zeus jak to naprawic jakby co? fakt w tych narozach w ich srodkach przebil sie zolty kolor ale te pasy gora dol na scianie sa morelowe kolo wokolo kontaktow jest tak jakby inny kolor byl polozony. Masakra . Musialo by to schnac z miesiac a i tak by bylo w 1/2 pewnie to samo Edytowane 5 Października 2013 przez olciaz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusrulez 05.10.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olciaz1 05.10.2013 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Zeus jak zwykle profi wytl temat , wszystko poprawione wyszlo git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadjo 06.10.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 poprawiałaś, czy się kolor wyrównał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olciaz1 06.10.2013 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 (edytowane) To by sie za chiny nie wyrownalo bo byla masakra.Malowalam drugi raz wedlug schematu opisanego przez Zeusa. jest w 100% to co mialo byc na wzorniku bez jakiej kolwiek plamy przebarwienia , nawet nie widac gdzie zaczynane i łaczone itd. Edytowane 6 Października 2013 przez olciaz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts