Gabbbi 17.09.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 (edytowane) Prawdopodobnie na wiosnę przyszłego roku ruszamy z budową domu Jesteśmy na etapie projektu. Działka niestandardowa, bo z wjazdem od południowej strony. Projekt będziemy mieli na 99% indywidualny. Ja marzyłam o parterówce, Narzeczony o domu ze schodami Poszłam na kompromis i będzie dom piętrowy. Czytam intensywnie forum i głowa mi puchnie Tyyyle rzeczy jeszcze nie wiem. Tyyyle rzeczy nie rozumiem! Szok Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i do zobaczenia Dodam jeszcze, że podoba nam się bardzo ten projekt, niestety, nie nadaje się na naszą działkę :/ http://www.projektyzwizja.pl/projekty-domow/z-fasonem-2 Edytowane 17 Września 2013 przez Gabbbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janasekbaran1988 18.09.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze oraz witam serdecznie na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts