pawel_bthd 17.09.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witam dotarłem do ściany a właściwie do wieńca i proszę o pomoc ale od początku Budynek jest z 2001-2002 roku, mieszkanie usytuowane na poddaszu tj 2 piętro najwyższe niestety nie posiadam do niego projektów a rozpocząłem wykuwanie w miejscu gdzie jest okno - drzwi balkonowych do przyszłego z reszta balkonu ale to inny temat pod oknem odkryłem wieniec ale tak do końca to nie jestem przekonany czy to wieniec - belka jest betonowa z zalanymi w nim 3 prętami żebrowanymi fi12-15 ale pręty są w jednej płaszczyźnie obok siebie i to na dnie belki- czy to możliwe że to nie wieniec? czy jest szansa że mogę to przeciąć bez wielkiej katastrofy? czy ewentualnie można to jakoś wzmocnić po przecięciu? drzwi balkonowe już są.......... dziura jak i wdać też ........proszę pomóżcie Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts