Nefthy 18.09.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 (edytowane) Witam, czas wreszcie zamówić tą kuchnie, jednak cały czas wizji brak. Niby projekty były ale wszystko jakoś nam się nie podoba. Ogólnie kuchnia planowana była w kolorach: korpus orzech ciemny, fronty lakier błyszczący cappuccino lub jaśniejszy i ciemny blat - który mi się nie podoba :/ Tylko ostatnio stwierdziłam że jednak może zrobić ciemne dolne szafki, jasny blat i góra w lakierze. Podłoga to coś a'la dąb sonoma, takie jasny brąz ale o zimnym odcieniu. W załączeniu projekt mój kuchni, jednak jak dolne mi odpowiadają to góra już nie :/ Górne to 60, a potem 90 podnoszona do góry. Boję się że na żywo będzie to za duże i te podnośniki będą się psuły od ciężaru. W tej 50 górnej przy lodówce będzie mikrofala. I nie wiem czy okap taki wolno-wiszący czarny, będzie pasował do takich kolorów/stylu. http://www.kreocen.pl/img/z/0/p/647299/1/AKPO-Okap-kominowy-WK-4-NERO-60-INOX.jpg dziękuję za pomoc Edytowane 18 Września 2013 przez Nefthy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.09.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Bardzo poszatkowana liniami Trzeba to uporządkować wizualnie - a i ergonomia się poprawi Szklone szafki u góry to pomyłka... Dół ciemny, góra jasna - to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefthy 18.09.2013 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 (edytowane) jeszcze jeden pomysł, z tym, że też jakoś średni :/ Ogólnie nie chce żeby te szafki wyszły tak "staroświecko". Otwierane do góry mi nie przeszkadzają, choć mniej pomieści niż typowa szafka. Szafka górna 60 to chyba za duże skrzydło, więc w tym poniżej zmniejszyłam do 50, potem 50 i 60 do góry. Druga opcja ze zmniejszoną ilością szafek pod oknem i sufitem podwieszanym, tak jak mniej więcej będzie. Edytowane 18 Września 2013 przez Nefthy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts