hmepg 18.09.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 W tym tygodniu zacząłem ocieplania budynku, które potrwa jeszcze tydzień. W przyszłym tygodniu miały przyjechać okna, ale okazało się, że jest mały poślizg w fabryce i okna będę za miesiąc. Okna mają być montowane w przestrzeni styropianu, więc ociepleniowcy pozostawiają nieocieploną przestrzeń dookoła nich. Pytanie czy można zaciągnąć siatkę i klej tylko w miejscach gdzie mam styropian, a potem już po zamontowaniu okien i obrobieniu ich styropianem dorobić tą siatkę i klej? Czy można zostawić budynek z naklejonym styropianem na miesiąc, aż do montażu okien a potem na wszystko założyć siatkę i klej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 18.09.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 hmmmm a po co sobie tak komplikowac sprawe? lepiej w zbrojaca robic w jednym cyklu zeby nie bylo zgrubien. Ja nie ma innej mozliwosci "wypuscic" kawalek siatki zeby pozniej zrobic zaklad w tym miejscu.Styropian: mozna zostawic na miesiac, nie przecierac, przetrzec dopiero bezposrednio przed siatkowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts