jacek.zoo 19.09.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 witam wszystkich. 1) która brame uważacie za lepszą, hormana czy norhmstahla? mi jakos bardziej spodobal sie norhmstahl i nawet pod nia zrobilem otwór na wymiar, 450x225cm2) do czego sie dobiera kolor bramy, do okien czy do rolet okiennych?bo okna i drzwi wejsciowe beda cos w okolicach koloru złoty dąb, a rolety duzo ciemniejsze, takie czekoladowe. brame wybrac w okolicach koloru złoty dab czy czekoladowego do rolet.bo nie znalazłem rolet w jasniejszym brązie, tzn sa ale imitujace drewno, ale dla mnie to odpada, tak samo na bramie garazowej, jedynie jednolity braz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 19.09.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Normstahl jest lepszy w.g mnie.Kolor bramy = kolorowi okien ale to świat w.g mnie.Kolor drzwi wejściowych do domu może być inny niż okien i bramy .Osobną sprawą jest kolor dachówki czy dachu bo tu też trza jakoś to skomponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 19.09.2013 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 kolor dachu to czerwona angoba z creatonu, kolor tynku ceresit colorado c05, okna i drzwi beda w jendym kolorze, i własie nie wiem czy brame dobierac do okien czy do rolet. moje zdanie na temat bram, tu gdzie mieszkam jest brama droma, chodzi glosno, wolno i wszystkie bebechy ma na wierzchu, tzn rolki, kolka itp.normstahl chodzi szybciej, cichutko i ma wszystko zamaskowane.hoormana nie widzialem na zywo ale slyszalem ze to straszna masowka, praiwe jak marketowkai ponoc normstahl sa najcieplejsze, a u mnie ma to znacznienie bo w garazu bedzie hydrofor i wszystkie liczniki wodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 19.09.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Rolet używasz głównie w nocy i jak na dłużej wybywasz.W nocy wszystkie koty są czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 19.09.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 moje zdanie na temat bram, tu gdzie mieszkam jest brama droma, chodzi glosno, wolno i wszystkie bebechy ma na wierzchu, tzn rolki, kolka itp. normstahl chodzi szybciej, cichutko i ma wszystko zamaskowane. hoormana nie widzialem na zywo ale slyszalem ze to straszna masowka, praiwe jak marketowka i ponoc normstahl sa najcieplejsze, a u mnie ma to znacznienie bo w garazu bedzie hydrofor i wszystkie liczniki wodne jak ci dobrze zamontują to i jedna i druga będzie chodzić dobrze i cicho. horman marketówki tez robi ale robi i też takie dobre do domu więc nie wiem skąd taka opinia o tym producencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.09.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 A co ma powiedzec sprzedawca konkurencji? jak juz mu argumentow brakuje. To jakie to najcieplejsze jest? usłyszałeś konkretny wspolczynnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 20.09.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 usłyszałem ale teraz nie pamiętam. to było ponad rok temu jak sie dowiadywałem o brame, pozniej troche sie rozmył temat bo z kaska lupa byla. a teraz wrócił bo na luty marzec bedzie dach i zaraz okna i brama, które naotabene zamawiam gdzies za 3 tyg i teraz tak się orientuje. a co do hormana to nie mowil mi sprzedawca tylko ktos kto uzytkuje, w sumie nie wiem co mu nie pasowało w niej ale nie byl zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 20.09.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 u mnie będą okna i drzwi winchester a brama garażowa grafitowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78konopiel 24.09.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 kolor dachu to czerwona angoba z creatonu, kolor tynku ceresit colorado c05, okna i drzwi beda w jendym kolorze, i własie nie wiem czy brame dobierac do okien czy do rolet. moje zdanie na temat bram, tu gdzie mieszkam jest brama droma, chodzi glosno, wolno i wszystkie bebechy ma na wierzchu, tzn rolki, kolka itp. normstahl chodzi szybciej, cichutko i ma wszystko zamaskowane. hoormana nie widzialem na zywo ale slyszalem ze to straszna masowka, praiwe jak marketowka i ponoc normstahl sa najcieplejsze, a u mnie ma to znacznienie bo w garazu bedzie hydrofor i wszystkie liczniki wodne "ponoc normstahl sa najcieplejsze" - wystarczy wejsc na strony producentow i sprawdzic konkretne parametry przy konkretnych modelach, to zaden sekret przeciez. Hormann masowka? W sensie, ze pod strzechy trafil? no to chyba nie ma az tak wysrubowanych cen, takiej drozyzny, jaką mu się niekiedy zarzuca. swoją drogą to dobre: zarzucac producentowi z naprawde gornej polki, ze to "masowka". net cierpliwy jest ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 24.09.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 jest kilku b.dobrych producentów bram wystarczy sprawdzić kilka punktów dopytać troszkę i człowiek sam sobie odpowie która brama mu bardziej pasujebliżej mi do krispola niż hormana ale jak słyszę że horman to słaba brama itp itd to nie można się nie odezwać tak samo znajdzie się ktoś komu krispol się nie podoba i horman i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts