Miroslawski 19.09.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH chętnych przed zakupem tynku silikonowo- silikatowego(SISI) nabyłem ow produkt i mam poważny problem: NA TYM TYNKU po polaniu woda powstają plamy które co prawda znikają po wyscnieciu ,ale można sobie wyobrazić jak wygląda sciana po deszczu na dowod osobom zainteresowanym mogę przeslac zdiecia oraz nazwe FIRMY PRODUKUJACA to B A D Z I E W I E,Przedstawiciel firmy wzial probke do badan i jak zwykle okazało się ze jest wszystko OK.Dlatego tez wyslalem probke do innego laboratoriym , czekam na wynik Może ktoś ma pomysl jak to rozwiazac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżodar 19.09.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH chętnych przed zakupem tynku silikonowo- silikatowego(SISI) nabyłem ow produkt i mam poważny problem: NA TYM TYNKU po polaniu woda powstają plamy które co prawda znikają po wyscnieciu ,ale można sobie wyobrazić jak wygląda sciana po deszczu na dowod osobom zainteresowanym mogę przeslac zdiecia oraz nazwe FIRMY PRODUKUJACA to B A D Z I E W I E,Przedstawiciel firmy wzial probke do badan i jak zwykle okazało się ze jest wszystko OK.Dlatego tez wyslalem probke do innego laboratoriym , czekam na wynik Może ktoś ma pomysl jak to rozwiazac? Chętnie się dowiem co to za firma bo właśnie decyduję jaki tynk zrobić + ewent foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 19.09.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 sisi brzmi na kreisel.Miroslawski ... malo szczegolow podajesz. Podajesz tylko konsekwencje. A jestes na 100% pewien ze to wina producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 19.09.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 fighter: plamy? Mnie to śmierdzi raczej błędami w wykonawstwie i lub cyganerii / błędnym wykonaniu podkładu. Chyba że ktoś udał że kupuje sisi a kupił coś innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miroslawski 20.09.2013 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Przedsyawiciel firmy nie miał nic do wykonawcy (wszystko zgodne ze sztuka budowlana) natonioast z takim przypadkiem mowi ze ma doczynienia 1 razdlatego tynk został wzięty do analizy i wyniki przyszly z laboratorium pozytywne .Tylko niby ze strony producenta wszystko gra a plamy po wodzie dalej satynk jak i pddklad sa z jednej firmy jeżeli jesteś zainteresowany tematem mogę przeslac CI zdiecia (mam nadzieje ze nie jesteś związany z tym produktem lub firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.09.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Miroslawski jak widzisz - kopiowanie tego samego wpisu w kilku miejscach powoduje bałagan, dostajesz odpowiedzi na ten sam temat w kilku miejsach. Po co to robić? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162614-Tynk-silikonowy-jakiej-firmy/page13 Nadal za malo szczegolow. Opisz caly uklad warstw, kiedy poszczegolne warstwy byly robione, czy wystepowaly przerwy technologiczne zbyt krotkie/zbyt dlugie. Przytocz odpowiedz jaka otrzymales od producenta. W jaki sposob zostala zloznona reklamacja i u kogo? Kto odpowiedzial na reklamacje? Producent czy dystrybutor? Rozroznij w takich przypadkach slowo pisane od mowionego.... zwlaszcza mowionego przez PH np w obecnosci wykonawcy Co dalej ze sprawa? otzrymales pismo ze z produketm jest wszystko ok i co dalej.... bo efekt koncowy jest niewlasciwy. Czy producent jeszcze cos w tej sprawie robi, czy sie odwolales? w jakiej formie.... tynk jak i pddklad sa z jednej firmy jeżeli jesteś zainteresowany tematem mogę przeslac CI zdiecia (mam nadzieje ze nie jesteś związany z tym produktem lub firma do kogo kierujesz to pytanie i dlaczego masz nadzieje ze nie jest zwiazany z ta firma? nadal nie podajesz nazwy tego producenta wiec.... nie wiemy kogo pytasz i o co Wreszcie - szukasz rozwiazania problemu czy chcesz po prostu poskarzyc sie calemu swiatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 21.09.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Miroslawski jak widzisz - kopiowanie tego samego wpisu w kilku miejscach powoduje bałagan, dostajesz odpowiedzi na ten sam temat w kilku miejsach. Po co to robić? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162614-Tynk-silikonowy-jakiej-firmy/page13 Nadal za malo szczegolow. Opisz caly uklad warstw, kiedy poszczegolne warstwy byly robione, czy wystepowaly przerwy technologiczne zbyt krotkie/zbyt dlugie. Przytocz odpowiedz jaka otrzymales od producenta. W jaki sposob zostala zloznona reklamacja i u kogo? Kto odpowiedzial na reklamacje? Producent czy dystrybutor? Rozroznij w takich przypadkach slowo pisane od mowionego.... zwlaszcza mowionego przez PH np w obecnosci wykonawcy Co dalej ze sprawa? otzrymales pismo ze z produketm jest wszystko ok i co dalej.... bo efekt koncowy jest niewlasciwy. Czy producent jeszcze cos w tej sprawie robi, czy sie odwolales? w jakiej formie.... do kogo kierujesz to pytanie i dlaczego masz nadzieje ze nie jest zwiazany z ta firma? nadal nie podajesz nazwy tego producenta wiec.... nie wiemy kogo pytasz i o co Wreszcie - szukasz rozwiazania problemu czy chcesz po prostu poskarzyc sie calemu swiatu? Bartek jak zwykle konkretny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 21.09.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Bartek jak zwykle konkretny ktos musi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżodar 21.09.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Przedsyawiciel firmy nie miał nic do wykonawcy (wszystko zgodne ze sztuka budowlana) natonioast z takim przypadkiem mowi ze ma doczynienia 1 raz dlatego tynk został wzięty do analizy i wyniki przyszly z laboratorium pozytywne .Tylko niby ze strony producenta wszystko gra a plamy po wodzie dalej sa tynk jak i pddklad sa z jednej firmy jeżeli jesteś zainteresowany tematem mogę przeslac CI zdiecia (mam nadzieje ze nie jesteś związany z tym produktem lub firma Pewnie że nie jestem związany - pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 21.09.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Tynk sisi? hmmmmmmmm........Stawiam na: Ceresit? jakoś tak mi się kojarzy - może dlatego, ze na sisi robiliśmy ostatnio małą wspólnotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 21.09.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 ewbuxxo: czemu zawsze myślisz, że to o tobie -takie rzeczy dzieją się na mineralce jak ktoś nie do końca dokładnie zagruntował podkład albo odstawiał z gruntem cyganerię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 21.09.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 ewbuxxo: czemu zawsze myślisz, że to o tobie -takie rzeczy dzieją się na mineralce jak ktoś nie do końca dokładnie zagruntował podkład albo odstawiał z gruntem cyganerię... Balto: "ewbuxxo: czemu zawsze myślisz, że to o tobie" - możesz to rozwinąć? Bo albo ja za dużo o jednego drinka wypiłem, albo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 22.09.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 e: bo jakoś tak ci się kojarzyło... a pić to ja nie piję, najwyżej za bardzo boli, że czas nie jest z gumy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts