piohal 19.09.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Jak wykonać poprawnie obróbkę i izolację balkonu półokrągłego ? Obecnie sytuacja jest taka, że mam zrobioną obróbkę z blachy malowanej, która została ponacinana żeby ją wygiąć. Obróbka została przykręcona na gotową wylewkę, czyli pod płytki. Obecnie zaczyna mi zaciekać balkon bowiem nie ma uszczelnienia na nacięciach. Jak dalej poprawnie wykonać izolację jeśli płytki nie dojdą do brzegu balkonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dozrc 19.09.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Obróbkę na półokrągłych tarasach/balkonach najlepiej wykonać z blachy ocynkowanej lutując ją z kawałków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 20.09.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Tyle to wiem. Ale ocynk po prostu mi się nie podoba. Bardziej chodzi mi o to, co można teraz zrobić mając obróbkę ze zwykłej blachy malowanej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts