ProMyst 20.09.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Witam,ponieważ nie potrafię odnaleźć nic wyszukiwarką na forum zakładam nowy temat.Jaki UPS polecacie do pompy CO? Szukając zasilacza znalazłem, że czas pracy na baterii to od 12 do 15 min.Czemu tak krótko? To czas przy pełnym obciążeniu? Czy przy zwykłej pompce do CO i sterowniku będzie działać to dłużej?Myślę, że przydałoby się min godz.Proszę o pomoc i ukierunkowanie mnie na jakieś najlepsze parametry dla tego typu zadania.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek13 20.09.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ja kupiłem przetwornicę Intex 700 Sinus, a do tego akumulator żelowy 40 Ah.Napięcie ma przebieg sinusoidalny, także pompy działają bezproblemowo.Im większa pojemność akumulatora, tym dłuższy czas pracy na nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 20.09.2013 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 przetwornica około 320 zł, zasilacz też koło 300 złJak długo to pociągnie dla pompki CO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts