adrian_krc 20.09.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Witam, posiadam taki syfon jak na zdjęciu, w środku jest kuleczka i sprężyna. ściągnę tą białą osłonkę z syfonu i chciałbym się zapytać, czy mogę go tak podłączyć w takim położeniu jak na moim załączonym obrazku? Czy wtedy ułożenie węża będzie ok tak jak narysowałem? Te szare rury co narysowałem, to mam ukryte w półce, nie są w ścianie. Punkt x, czyli docelowy syfon znajdował by się na wysokości 60cm. Instrukcja obsługi pralki mówi, że koniec węża ma być w granicy 50-100cm, więc tu by było ok. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gersik 20.09.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian_krc 20.09.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ok, dzięki. Bo zastanawiałem się właśnie w jakiej pozycji ten syfon ma być. Tzn czy ma tak być, że końcówka do węża ma być w pionie w dół (tak mi w sklepie powiedzieli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gersik 20.09.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 No i powiedzieli dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts