bula1916 20.09.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 witam czy od gniazdka można podłączyć przełącznik mianowicie mam podłączone gniazdko na jeden wtyk i mam podłączone np komputer i w ścianie mam jeszcze dwa kable i zastawiam się czy nie da rady zrobić tak że podłączyć do tych dwóch kabli przełącznik bo chciałbym podłączyć światło led w półce czy jest taka możliwość przepraszam jak to głupie pytanie ale jestem ciekaw z góry dziękuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 21.09.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Można. Jesteś na etapie remontu? W przeciwnym razie zdecydowanie prościej będzie, jeśli zamienisz gniazdko pojedyncze na podwójne, a w półce dasz gotowe oświetlenie z fabrycznym włącznikiem i wtyczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts