delena 22.09.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Po paru latach wynajmowania postanowiliśmy kupić mieszkanie. Na kredyt niestety, ale ważne, że płacimy za swoje a nie wynajmującemu Z racji tego, że jesteśmy młodzi i fundusze nas ograniczały szukałam mieszkań do remontu. Stwierdziliśmy, że zrobimy chociaż po swojemu wszystko. Później często żałowaliśmy tej decyzji, ale jak w końcu skończymy takie myśli nie przyjdą nam do głowy Mój teść jest hydraulikiem, więc za robociznę nie musieliśmy płacić. Elektrykę zrobił nam ojciec mojej koleżanki - nie wziął od nas dużo Oprócz ocieplenia zewnętrznej ściany naszego mieszkania(już prawie skończone prace) oraz wymiany okien wszystko robimy sami Oto rozkład mieszkania w dniu zakupu: A to projekt mojego autorstwa, który został wcielony w życie Może się wydawać, że składa się w wielu pomieszczeń o wielkości klitki, ale dla mnie ważne jest to, że dziecko będzie miało swój pokój. Z reszta jak mówiłam: ciasne, ale własne A to zdjęcia mieszkania przed remontem. Niestety nie zrobiłam zdjęć Zostały mi tylko te z oferty sprzedaży zamieszczonej w internecie W tym miejscu jest teraz pokój dzienny W tym miejscu jest teraz przejście z mini jadalnią Tą dziurę załataliśmy i kuchnie pomniejszyliśmy kosztem łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delena 22.09.2013 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Tak wyglądało nasze pomieszczenie gospodarcze przed remontem A tu nasze mieszkanko od zewnątrz Zobaczycie jaka różnica jak wstawię zdjęcia z po ociepleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delena 23.09.2013 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Po 5 tygodniach od rozpoczęcia prac musieliśmy przeprowadzić się do mieszkania Warunki koczownicze, ale jakoś daliśmy rade Okna i drzwi były wymienione, hydraulika i elektryka też Ścianki działowe i "jakaś" łazienka Przedpokój Pomieszczenie gospodarcze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delena 23.09.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Kuchnia: Łazienka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delena 23.09.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Przejście: Mały pokój: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MR.TRAVEL 23.09.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 czekam na zdjiecia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delena 23.09.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Tymczasowa kuchnia Regały w ikei - sorki za bałagan ale innego nie mam Musieliśmy pomalować łazienkę, bo nie mogłam znieść białych ścian. I tak będzie w płytkach później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delena 23.09.2013 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 A to nasz pokój dzienny Ile pracy włożyliśmy w kucie cegły i jej renowacje to tylko my wiemy Zostało jeszcze zamontowanie listw maskujących i nowego parapetu Teraz na miejscu stolika stoi nowa szafa(zdjęcie kiedyś wrzucę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delena 23.09.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Zrobiłam fotke szafy Stolik tymczasowo musi stać w pokoju A tutaj nasze mieszkanko od zewnątrz po ociepleniu Muszą jeszcze skończyć malować jak będzie pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts