rafeek 22.09.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 WitamW niedalekiej przyszłosci mam zamiar wyburzyc jedna ze scian nosnych w piwnicy ( klocek lata 70 ), czytałem i chce zrobic to z ceownika, nie wiem tylko z jakiego.Prosze napisac jakich informacji potrzebujecie by mi pomoc w owym problemie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 22.09.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Witam W niedalekiej przyszłosci mam zamiar wyburzyc jedna ze scian nosnych w piwnicy ( klocek lata 70 ), czytałem i chce zrobic to z ceownika, nie wiem tylko z jakiego. Prosze napisac jakich informacji potrzebujecie by mi pomoc w owym problemie. Pozdrawiam Konstruktor albo wróżka. Wybieraj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafeek 22.09.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Kolego...prosze...Sciana ok 28cm szeroka ( na 90% szlakobeton ), szerokosc otworu w scianie 2,8m, wysokosc piwnicy 2,3m, nad piwnica 2 kondygnacje... czy nie mozna z duzym zapasem okreslic jaki ceownik ma bbyc uyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 22.09.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Można...Tylko to jak wróżenie z fusów!Czyli: szukasz wróżki!Weź fachmana!Obejrzy za jaką stówę i powie czy się da czy nie. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemysław_ 23.09.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Szlakobeton ? = pustak robiony ze szlaki ? Jeżeli wyżej to prawda, to koniecznie konstruktor. I to nie za 50 zł projekt na podkładkę tylko wizja na budowie ewentualnie odkucie materiału dopiero później projekt. Nie słuchaj pana Kazia, że C200 wystarczy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafeek 24.09.2013 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Mieszkam w okolicy Poznania, moze macie jakies namiary? gdzie szukac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafeek 28.09.2013 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 up... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts