klabcoha 23.09.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Dziękuję Panowie za wszystkie podpowiedzi, bo na ich podstawie doczytałem jeszcze i wybór pada na ogrzewanie nadmuchowe z piecem kondensacyjnym. W jednym systemie mam wszystko, to co chciałem przy cenie aceptowalnej dla mnie zarówno pod względem instalacji jak i ekspluatacji Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
R90 23.09.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 A problem z chłodzeniem latem jak rozwiążesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klabcoha 23.09.2013 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 A problem z chłodzeniem latem jak rozwiążesz? Klimatyzacja podłączona do kanałów nawiewowych. Z tego co czytałem u kilku producentów to to jest jeden system z możliwością podłączania różnych produktów takich jak piece, klimatyzacje, reku, nawilżacze itd ale cholernie wygodne z możliwością pełnej automatyki. Wystarczy mieć zamontowane kanały nawiewowe i kratki wlotowe i odprowadzające powietrze a wtedy nawet nie trzeba wszystkiego zakładać w jednym czasie. Można dokupić cały osprzęt w częściach. Mało się o tym pisze na forum i posty są raczej stare ale przekonały mnie za vs przeciw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hektor80 30.11.2016 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Dziękuję Panowie za wszystkie podpowiedzi, bo na ich podstawie doczytałem jeszcze i wybór pada na ogrzewanie nadmuchowe z piecem kondensacyjnym. W jednym systemie mam wszystko, to co chciałem przy cenie aceptowalnej dla mnie zarówno pod względem instalacji jak i ekspluatacji Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Instalacja już działa? Jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts