jaszczurus 22.09.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Witajcie. Odczuwam nieprzepartą potrzebę przeniesienia zlewu w aneksie kuchennym. Na krótszej ścianie, gdzie zupełnie mi on nie pasuje znajduje się przyłącze i kran. Czy można bez kucia puścić rurki z wodą po ścianie? Jakich rurek użyć? Ogólnie wiem, jak ma to wyglądać, ale zupełnie nie wiem, czego użyć. Odpływ będzie tu najmniejszym problemem, tylko te rurki z wodą powstrzymują mnie przed rozpoczęciem działań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gołaczyński 05.10.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Cześć, w każdym sklepie z artykułami budowlanymi znajdziesz takie dość sztywne przewody wodne, których możesz użyć w swoim przypadku. Oczywiście muszą mieć swoją długość. Ja do swojej kabiny prysznicowej kupiłem 2metrowe i wszystko jest ok. Do odpływu zaś najprawdopodobniej plastikowe białe rurki, są sztywne i giętkie. Kolanka, mocowania, wszystko co potrzebne znajdziesz w sklepie z art. budowlanymi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts