MR.TRAVEL 22.09.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Witam wszystkich serdecznie , właśnie kupiliśmy nasze mieszkanie 72 metry (no prawie ) Za miesiąc dostaniemy klucze , chcielibyśmy zrobić z 2 pokoi 3 ale wychodzą takie strasznie nie ustawne może ktoś przerabiał coś podobnego ? Niby mieszkanie ma 72 m a łazienka tak mała ze idzie się zabić a kuchnia jest kolejnym koszmarem + 2 duże pokoje po 25 metrów co robić jak to ogarnąć. Mieszkanie jest w starej kamienicy ma wysokość 3,3 m ... http://img46.imageshack.us/img46/6430/dwtb.jpg To tylko pierwszy z problemów chcieli byśmy wyciągnąć maksymalnie co się da z tego mieszkania a nie chcemy popełnić za dużo błędów Generalnie chcemy mieć Salon + Sypialnie plus pokój dla naszej " dziewczynki" no jasne jakąś kuchnia i łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delena 23.09.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Hm wszystko zależy czy te ściany można zburzyć... To moja propozycja: Tam gdzie czerwona kreska ścianę postawić,, a gdzie szara zburzyć i zrobić kuchnie otwartą na salon. W ten sposób będziecie mieli jeden większy pokój a drugi mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delena 23.09.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Albo z kuchni i łazienki zrobić jedno pomieszczenie i tam zrobić wypasioną łazienkę. Ale wtedy w tym przechodnim pokoju kuchnię otwartą na salon i są 2 opcje: 1) będziecie spali w salonie a dziecko będzie miało wielki pokój 2) z drugiego pokoju wydzielicie pokoik na sypialnie, ale niestety będzie bez okna :/ Ale to sypialnia w sumie i będziecie tam tylko spać - kiedyś mieli kuchnie bez okien i żyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delena 23.09.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MR.TRAVEL 23.09.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Albo z kuchni i łazienki zrobić jedno pomieszczenie i tam zrobić wypasioną łazienkę. Ale wtedy w tym przechodnim pokoju kuchnię otwartą na salon i są 2 opcje: 1) będziecie spali w salonie a dziecko będzie miało wielki pokój 2) z drugiego pokoju wydzielicie pokoik na sypialnie, ale niestety będzie bez okna :/ Ale to sypialnia w sumie i będziecie tam tylko spać - kiedyś mieli kuchnie bez okien i żyli Witam Dzieki , w zasadzie chyba można wywalic wszystkie scianki ....tylko pomiedzy kuchnia i rugim pokojem jest jakis komin od strony drzwi ... ja myslałem zeby zrobic kuchnie bez okna pomiedzy dwoma pokojami na tej slepej scianie ale nie wiem czy to realne gaz .. przenozenie projeky ect... fajny jest ten pomysł z slepą sypailnia... Mam wizyte Boba budowniczego dzisiaj moze sie dowiem co mozna wywalic jestem gotowy całkowicie zmienc ukąłd pomiesczeń w konczu to 72 m a takie beznadziejne ustawienie... łazienka i kuchani to tylko karton gips... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delena 23.09.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Musisz się zastanowić czy warto kombinować z przenoszeniem kuchni. Ja bym postawiła na wypasioną łazienkę i kuchnię otwartą na salon Mógłbyś zaszaleć z jakąś wyspą kuchenną z hokerami Ja też mam mieszkanie w kamienicy, ale o wiele mniejsze Ale ważne, że własne Cieszę się, że spodobał się pomysł ze ślepą sypialnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MR.TRAVEL 23.09.2013 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ale ja wcale nie nalegam mam silny hamulec w postaci mojej drugiej połowy ja bym rozwalał wszystko jak popadnie ale na szczęście jest ktoś kto liczy koszty / wyspa ok hokery nie bo właśnie będziemy mieć dzidziusia więc mieszkanie powinno być robione trochę pod rodzinę z malutkim dzieckiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delena 23.09.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Co by faceci bez nas zrobili U nas też dzidziuś w drodze Termin na kwiecień i do tego czasu musimy skończyć remont naszego mieszkania A ciężko mieszkać i robić, ale jakoś powoli remontujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts