marstan 23.09.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Niedawno wyremontowałem mieszkanie, ale mam możliwość pracy za granicą i chciałbym je sprzedać. Czy w takim razie mogę ubiegać się o zwrot VAT za materiały budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekWrocław 23.09.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Podobno można, ale trzeba mieć tytuł prawny do lokalna dzień składania wniosku. Dokładnie się na tym nie znam bo w moim imieniu zajmowało się tym biuro rachunkowe specjalizujące się w tego typu sprawach, zanosiłam tylko wniosek do urzędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marstan 23.09.2013 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Dałabyś jakiś namiar na nich? U mnie w mieście nie są mi w stanie pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marstan 24.09.2013 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Skontaktowałem się, zajmą się moją sprawą. Dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaabee 05.02.2016 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Najlepiej zlecić wszystko biuru rachunkowemu i mieć wszystko z głowy ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts