byry007 23.09.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 (edytowane) Witam marzy mi się zabudować taras , miałem jedną wycenę z okien PCV od miejscowego goscia co sprzedaje okna twierdzi ze skośne okna są bardzo drogie a bym potrzebował 2 skosy , okna chce zrobić z poszerzeniem i wciąć się w styropian i przykręcić do muru tak będzie dobrze ?? chce żeby dać mu też belkę drewnianą na wysokości 2 metrów mówi że bedzie stabilniej i pod spodem wstawić okno wysokie 2 m i szerokości 3.60 a na górze skos i na drugiej stronie to samo mi się wydaje ze to później nie ładnie bedzie wyglądać . Edytowane 29 Lipca 2015 przez byry007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackowacko 24.09.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 A może zabudować czymś przezroczystym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byry007 29.07.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 A co sądzicie o poliwęglanie ?? zlecać firmie na wykonanie całego czy próbować kupic same płyty i samemu coś wykołować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byry007 18.08.2015 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Gosciu od okien chce zeby wstawił belkę taką duża jaka podtrzymuje zadaszenie trasu czyli 12 na 17 cm i bedzie długa gdzies na 3,30 jak ją przymocowac do muru ?? cegła ma 25 cm szerokości wykuć dziurę 10 cm czy 15 cm w murze ?? i go wystarczy czy zastosować wieszaki belki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts