soniasg 23.09.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Witam. zamierzamy z mężem dobudować piętro w domu typu kostka. Dom należy do moich dziadków, którzy mieszkają na parterze a my na pierwszym piętrze. Jednak w przyszłości piętro zajmie moja mama i będzie nam trochę ciasno Czy ktoś z forumowiczów ma to może już za sobą? Jakie niesie to ze sobą koszty? Od czego powinnam zacząć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vario 23.09.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ja mam podobny układ i mam plan dobudować użytkowe poddasze z dachem dwuspadowym. Na realizację chciałbym wydać z 70000PLN ale pewnie tak się nie uda i liczę się że potrzebne będzie ze 100000PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soniasg 24.09.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 (edytowane) Ja mam podobny układ i mam plan dobudować użytkowe poddasze z dachem dwuspadowym. Na realizację chciałbym wydać z 70000PLN ale pewnie tak się nie uda i liczę się że potrzebne będzie ze 100000PLN Witaj! o jakim stanie tutaj rozmawiamy? i kiedy zaczynacie? Ja przyznam szczerze, że nie wiem od czego zacząć, tysiące mysli mam w głowie, już nawet wyposażenie wybieram - totalny chaos My dużą część prac zamierzamy wykonać sami pod okiem fachowca co znacznie obniży nam koszty. orientowałeś się może już w kosztach projektu? ja mam co prawda kuzyna architekta ale wiadomo, że z rodziną to nie zawsze jest tak jak powinno być i muszę zostawić sobie wyjscie awaryjne gdyby kuzyn się tego nie podjął. Edytowane 24 Września 2013 przez soniasg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts