mishael 23.09.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Witam forumowiczow, Mam pietrowe mieszkanie, na pietrze na podlodze polozona jest deska sosnowa, lakierowana. Podloga troche skrzypi, deska sie rozsycha i chce cos z tym zrobic. Mysle aby polozyc na to grubszy panel. Sam panel za duzo pewnie nie wniesie, wiec pod panel mysle o korku. Czy uwazacie ze jest to w miare opymalna kombinacja, czy polecielibyscie cos innego? Najbardziej zalezy mi na wyeliminowaniu skrzypienia, o ile jest to mozliwe. z gory dzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 23.09.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Witam forumowiczow, Mam pietrowe mieszkanie, na pietrze na podlodze polozona jest deska sosnowa, lakierowana. Podloga troche skrzypi, deska sie rozsycha i chce cos z tym zrobic. Mysle aby polozyc na to grubszy panel. Sam panel za duzo pewnie nie wniesie, wiec pod panel mysle o korku. Czy uwazacie ze jest to w miare opymalna kombinacja, czy polecielibyscie cos innego? Najbardziej zalezy mi na wyeliminowaniu skrzypienia, o ile jest to mozliwe. z gory dzieki za odpowiedzi Najpierw dokręcić deski do legarów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 24.09.2013 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Tak jak wyżej kolega napisał. Położeniem czegokolwiek na deski nie wyeliminujesz skrzypienia.Moze to deski skrzypią a może legary. Jeśli już zlikwidujesz zkrzypienie to się zastanów co lepsze- przykrycie podłogi panelem czy jej ratowanie i zachowanie drewna w pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts