macius36 23.09.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Witam, jestem na etapie projektowania domu jednorodzinengo parterowego. Zakładałem że będzie GGWC. Pytanie - jak wcześniej robić GGWC? NA etapie kopania fundamentów skoro będzie koparka? A można później? Na jakiej powierzchni powinien być wymiennik i ile tej rury powninno być dla domu 280 metrów? Kto na forum jest polecany do wykonania takiej instalacji na bardzo dobrym poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Jamnika czytałeś?Tam było - o co chodzi. Rury 2 x 100mb fi 25.Też było... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macius36 24.09.2013 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Jamnika czytałeś? Tam było - o co chodzi. Rury 2 x 100mb fi 25. Też było... Adam M. Jamnik jest tak długi że zwątpiłem... Adam - a czy gdzieś na forum jest lista godnych polecenia wykonawców instalacji (świętokrzyskie)? Niby mam projekt wentylacji, ale wolałbym by go ktoś rozsądny zweryfikował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts