urbani 24.09.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Witam czy ktoś budował już z firmą Tromar z Rumi i jakie ma doświadczenie. Szukam firmy w pomorskim która zbuduje mi dom od początku do końca pod klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
znawca-112 21.09.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Witam czy ktoś budował już z firmą Tromar z Rumi i jakie ma doświadczenie. Szukam firmy w pomorskim która zbuduje mi dom od początku do końca pod klucz. Trochę późno i pewnie już pobudowałeś swój dom, ale akurat miałem okazję budować w tym roku dom drewniany z tą firmą i mogę ją polecić. Byłem w kilku firmach z własnym projektem i wyceny były bardzo różne. Na Tromar zdecydowałem się nie ze względu na cenę (ta oscylowała gdzieś pośrodku), ale spodobało mi się podejście do klienta i fachowość oraz znajomość technologii (doradzili mi kilka drobnych zmian i wychwycili dwa błędy w projekcie za co im bardzo dziękuje). Znają się na drewnie i używają dobrych materiałów. Budowa trwała 4 tygodnie do stanu surowego zamkniętego, wykończenie robiła inna firma i częściowo sam wykonałem kilka robót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts