Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Balustrady do samodzielnego montażu

Emiliamym

Recommended Posts

• 1 year później...
  • 2 months później...
Jasne, to wcale nie jest tak skomplikowane jak by się mogło wydawać. Zawsze warto pamiętać o tym, żeby robić to z głową a wtedy na pewno taka balustrada będzie nam służyć dłuuugie lata :) zawsze warto mieć dobrego producenta. mogę polecić MODEROWANO REKLAMĘ Edytowane przez finlandia
MODEROWANO REKLAMĘ

• 3 weeks później...
  • 3 months później...
Jeśli zdecydujesz się na balustradę do samodzielnego montażu, to wszystkie elementy mogą być już docięte na indywidualny wymiar. Akcesoria mocowane są za pomocą śrubek lub na klej. Jedyną rzeczą jako należy wykonać samodzielnie na miejscu to nagwintować otwory w pochwycie pod blaszki z podpory poręczy, gdyż podczas montażu to wy decydujecie w którym dokładnie miejscu chcecie aby słupki były zamocowane. W ofercie firmy ESKATT oprócz standardowych elementów do balustrad tj. słupki czy rury znajdują się wszystkie potrzebne do tego pomocne akcesoria, czyli np. wiertło i gwintownik oraz śrubki i kleje.

• 3 weeks później...
  • 2 months później...

My z mężem kupiliśmy balustrady do samodzielnego montażu bo przy tak małej ilości (7 mb) ta wersja opłacała się nam najbardziej.

Trochę obawialiśmy się montażu ale właściwie nie było z nim problemu, wszystkie elementy kupiliśmy w jednym miejscu, na docięcie rur i prętów czekaliśmy 2 dni a balustradę mąż poskładał w jeden weekend. Gdyby ktoś ze śląska szukał balustrad polecam eskatt z katowic.

• 2 months później...
Montaż tych balustrad od MGstal jest bardzo prosty. Nie jestem wybitną złotą rączką ale z montażem balustrady bez problemu się uporałem… :D. Gościu przez telefon wszystko mi wyjaśnił i w kilka godzin dałem sobie z tym rade. Jak będę miał trochę wolnego czasu to wrzucę jakieś fotki mojego dziełka.