Emiliamym 24.09.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Mieliście do czynienia z balustradami do samodzielnego montażu z MG stal? Planuję zamówić taką przez e-sklep i zastanawiam się czy faktycznie mój facet da sobie radę z zamontowaniem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 25.09.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Możesz podać linka, też interesuje mnie ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emiliamym 26.09.2013 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Linka do konkretnej balustrady czy ogólnie do sklepu? Konkretnej jeszcze nie wybraliśmy, na razie się zastanawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek T-ski 27.09.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Spokojnie dasz radę, mg stal dostarczyli mi balustradę ze wszystkimi elementami potrzebnymi do montażu. Razem ze szwagrem przy piwku zamontowaliśmy ją w ciągu kilku godzin. Także nie ma tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morsuk 01.10.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Taa nie ma co się bać moja balustrada na tarasie przeżyła już niejedno (i nie mam tu na myśli tylko warunków atmosferycznych), a nadal stoi nienaruszona. Kupiłem ją w częściach, zamontowałem z niewielką pomocą kumpla (również przy piwku ) i stałem się bohaterem we własnym domu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hary2006 01.10.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 wrzuc jakies foto jeśli możesz. Gdzie kupowałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antekolejniczak 04.02.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 nie masz co się obawiać, balustrady systemowe są proste w montowaniu więc bez żadnych problemów każdy sobie z nimi poradzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamWykja 29.04.2015 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Jasne, to wcale nie jest tak skomplikowane jak by się mogło wydawać. Zawsze warto pamiętać o tym, żeby robić to z głową a wtedy na pewno taka balustrada będzie nam służyć dłuuugie lata zawsze warto mieć dobrego producenta. mogę polecić MODEROWANO REKLAMĘ Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez finlandia MODEROWANO REKLAMĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkob 16.05.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Niedawno przekonałem sie że taniej jest jak zleci sie zrobienie ślusarzowi słupków z nierdzewki-szlif mocowanych do czoła płyty niż kupowanie tych skręcanych z elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astrady 26.08.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Jeśli zdecydujesz się na balustradę do samodzielnego montażu, to wszystkie elementy mogą być już docięte na indywidualny wymiar. Akcesoria mocowane są za pomocą śrubek lub na klej. Jedyną rzeczą jako należy wykonać samodzielnie na miejscu to nagwintować otwory w pochwycie pod blaszki z podpory poręczy, gdyż podczas montażu to wy decydujecie w którym dokładnie miejscu chcecie aby słupki były zamocowane. W ofercie firmy ESKATT oprócz standardowych elementów do balustrad tj. słupki czy rury znajdują się wszystkie potrzebne do tego pomocne akcesoria, czyli np. wiertło i gwintownik oraz śrubki i kleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spchod 16.09.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Takie balustrady nie są straszne Dostajesz wszystkie elementy i montujesz. Jeżeli macie mało metrów bieżących to lepiej zamówić takie, dzięki czemu zaoszczędzicie na kosztach montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fleuresse 01.12.2015 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 My z mężem kupiliśmy balustrady do samodzielnego montażu bo przy tak małej ilości (7 mb) ta wersja opłacała się nam najbardziej. Trochę obawialiśmy się montażu ale właściwie nie było z nim problemu, wszystkie elementy kupiliśmy w jednym miejscu, na docięcie rur i prętów czekaliśmy 2 dni a balustradę mąż poskładał w jeden weekend. Gdyby ktoś ze śląska szukał balustrad polecam eskatt z katowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damios35 04.02.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Montaż tych balustrad od MGstal jest bardzo prosty. Nie jestem wybitną złotą rączką ale z montażem balustrady bez problemu się uporałem… . Gościu przez telefon wszystko mi wyjaśnił i w kilka godzin dałem sobie z tym rade. Jak będę miał trochę wolnego czasu to wrzucę jakieś fotki mojego dziełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bracianka 04.02.2016 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 U nas wyszła taka, ale u nas roboty trochę było, bo trzeba było spawać. Ogólnie wyszło fajnie, bo cena korzystna, kilka dni roboty i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts