cameo 25.09.2013 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Dzięki za wszystkie komentarze. m-333 - Jakość wykonania moim zdaniem jest ok. Rozkłada się płynnie (nie trzeba jak w niektóych narożnikach przekładać jakiś poduch itp tylko ciągniesz za linkę i masz gotowe łużko Mieliśmy czekać ok 5 tygodni (niektórzy w komentarach pisali że czekali czasem ponad 6 tygodni) u nas był już po 4 tygodniach (nawet na siłe nam go przysłali bo mieliśmy jescze nie gotową podłogę Marejko - link do alledrogo jest kilka postów wyżej. Narożnik wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 25.09.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Cameo pokazałam Twoje mieszkanie mojemu M. i powiedział "wow!". A przecież to facet który za różowym nie przepada ale bardzo mu sie podobało Jeszcze w sprawie narożnika. Spr ta Twoja tkaninę. Na aukcji są fotki. I na kompie ona wygląda jakby wpadała w beż. Natomiast nr 1 wygląda jak szary. I teraz sama nie wiem. Czy kolor Twojego narożnika to taki czysty szary czy wpada w ten bez troszkę? Na Twoich zdjęciach wygląda na szary ale Ty masz fotki bardzo jasne, przy świetle zrobione to też różnie moze wygadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 25.09.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 WAŻNE! w poprzednim poście podałem błędnie numer materiału którym obity jest narożnik. Nasz materiał to Mustang 12 Jak zauważyła Korozja mustang 2 wpadał lekko w beż. Bez problemu można otrzymać od producenta próbki wybranych materiałów, niestety w malutkim formacie ale zawsze to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 25.09.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Ha! Patrząc na fotke tej tkaniny nie wzięłabym jej pod uwagę. U Ciebie prezentuje sie super. Z tym wyborem tkaniny to taki ryzyk fizyk trochę. Nigdy do końca nie wiadomo jak to będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 25.09.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Korozja to bardzo fajna tkanina - chodzi mi o typ - nie kolor. Kiedyś juz mi przysyłali próbki na żądanie, i to bardzo szybko. Fakt, nieduże , może 3x5cm, ale mi to dało bardzo wiele i pomogło w podjęciu decyzji. Ale ja z tych co lubią pomacać cameo - dzięki za info, i opinię, bo obawiałam się tego rozkładania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 27.09.2013 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Dziś kolejny przełom - mamy ogrzewanie zapomniałem napisać o naszej walce z zimnem, na szczęście problem udało się rozwiązać - był zakręcony jakiś zawór w garażu. Korzystając z pięknego dnia za oknem, oraz ułożonej do końca podłogi w salonie wrzucam jeszcze kilka zdjęć "jadalni" Brakuje jeszcze listew i łączeń podłóg (tutaj mam dużą zagwozdkę, jak ktoś ma jakąś radę będę wdzięczny) A w wekend ostatnie szlify w łazience, montaż szyby przy wannie, fugowanie lustra itp. niedługo zdjęcia z rezultatów http://imageshack.us/a/img841/7623/4eoi.jpg http://imageshack.us/a/img692/93/ddwi.jpg http://imageshack.us/a/img854/2903/5euu.jpg http://imageshack.us/a/img196/3038/ttr0.jpg http://imageshack.us/a/img843/5318/35zy.jpg http://imageshack.us/a/img266/9676/fh7i.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawkat 27.09.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 co macie fajnego na oknach? Co to za rolety jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pixon 27.09.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Szczerze mowiac JAK DLA MNIE zbyt sterylnie i "zimno". Zle bym sie czul w takim "modelowym" - malo organicznym mieszkaniu. Ale wiadomo - kazdy czuje sie dobrze w innym wnetrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wójtala1719510313 27.09.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Bardzo estetycznie, spójnie i z wyczuciem. Różowy co prawda nie bardzo wpasowuje się w moje gusta, ale całość generalnie bardzo na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 27.09.2013 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 gawkat - to białe rolety dzień-noc. Mieszkanie jest na parterze i świetnie się sprawdzają. Nawet w pozycji takiej jak na zdjęciach w dzień z zewnątrz nic nic widać a światła wpada mnóstwo. pixon - też bałem się że będzie zimno i sterylnie, tak samo jak bałem się różowego (jak to facet) Już po zamieszkaniu wiem że naprawdę nie jest "zimno" a tym bardziej sterylnie. Bardzo dobrze czujemy się w takim wnętrzu. Wójtala - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 27.09.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Cameo - widzę, że pomijając kolory, mamy podobne gusty. Właśnie tego typu rolety planujemy do nas. Zastanawiam się tylko, czy lepiej zamocować je bezpośrednio do okna, we wnęce, czy jak zasłony - od sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 27.09.2013 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Osobiście bardziej podobają mi się w oknach:1. Są stabilniejsze - mają wtedy prowadnice2. Możesz otworzyć/uchylić okno i nie przeszkadzają Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pixon 27.09.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 pixon - też bałem się że będzie zimno i sterylnie, tak samo jak bałem się różowego (jak to facet) Już po zamieszkaniu wiem że naprawdę nie jest "zimno" a tym bardziej sterylnie. Bardzo dobrze czujemy się w takim wnętrzu. ...i to jest w sumie najwazniejsze Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judyta87 28.09.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Cześć Dołączam się do wątku! Mieszkanko śliczne, zapytam, jaki macie metraż? Interesują mnie też Wasze rolety, ponieważ jestem przed wymianą okien, a w nowych trzeba będzie "coś" założyć. Te roletki dzień-noc wyglądają naprawdę fajnie, a czy ktoś wie, jak jest z ich wytrzymałością? Przyzwyczajona jestem do żaluzji wewnątrz okna i na nie mogłabym sobie długo ponarzekać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.09.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Cameo a ja mam pytanie o biale panele.Widze ze krzesla w jadalni masz na chromowanych podstawach-noe boisz sie o porysowanie podlogi? Jak wogole te panel sie sprawdzaja?Mysle o bialych podlogach ale boje sie ciaglego latania z mopem-moze matowe bylyby mnie wymagajace? Ogladalas matowe panele czy od razu nastawilas sie na polysk?Prosze o jakies sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 29.09.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Judyta87 - metraż całe 52 metry z ogonkiem Narazie jesteśmy bardzo zadowoleni z rolet chociaż to tylko materiał na dodatek nie za gruby więc wytrzymałość jest na pewno mniejsza niż żaluzji. My mamy kota i narazie pilnie obserwujemy jak chodzi koło rolet bo na żaluzje lubiła skoczyć np. za muszką kakusek - pod podstawami przy krzesłach mamy podkładki filcowe w razie czego. Podejrzewam że matowe panele mniej były by narażone na rysownie, ale ciężko takie znaleźć. My dosyć długo szukaliśmy tych witexu w połysku. A czy mat czy połysk biały to jest biały raczej niż brudu i mopa bardziej baliśmy się latania non stop z miotłą bo każdy okruszek, niteczkę widać. Ale na prezent od znajomych dostaliśmy Irobota i problem się rozwiązał btw polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.09.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Fajny prezent Pisalam o matowych bo widzialam ze witex tez ma takie w ofercie http://podlogi24.net/wineo-witex-biae,-matowe,-kafle-85x33cm-panele-podlogowe-chc500cm-color-o_l_1409.html ale teraz doczytalam ze te panele sa krotsze i maja gorsza klase (AC3 ) Przypuszczam ze Ty masz te dluzsze z serii COLOR + i one faktycznie wystepuja tylko w polysku tyle ze cena tez duzo wyzsza ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 29.09.2013 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Tak, ja mam color+ One też nie są typowe bo są szersze i krótsze niż "standardowe" panele, ale bardzo wygodnie się układają Nie pamiętam ceny, musiałbym poszukć ale płaciliśmy mniej niż w podanym przez Ciebie linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 30.09.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Pytałam na priv ale odp nie dostałam więc zapytam tutaj w wątku Możesz podać jaka jest głębokość narożnika? Oraz czy oparcia są twarde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 30.09.2013 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Korozja, przepraszam niezauważyłem priva. Tutaj masz co wchodzi w zestaw (z czego możesz złożyć swój narożnik) http://s1126.photobucket.com/user/ARTUR256/media/SYSTEM%20MIAMI/zestwienie_1_1.jpg.html oraz wymiary i przy okazji ceny http://i1126.photobucket.com/albums/l608/ARTUR256/SYSTEM%20MIAMI/CennikMIAMI.jpg Kanapa nie należy do tych w które się "wpada" czyli miękkich ale imho moim zdaniem jest twarda akurat. Siedzi się wygodnie, do leżenia jakaś poducha pod głowę i też jest dobrze Ostatnio mieliśmy gości więc spaliśmy na narożniku i też nie jest źle Pytałaś też na privie o złożenie naroniżnika - dostaliśmy już złożone 3 części (lewą, narożnik i prawą) tylko trzeba było takimi chaczykami połączyć, nic więcej nie robiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts