Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze eM czyli ostatnie miesiące wyzwań, nerwów i radości do oceny :-)

cameo

Recommended Posts

annNS2 - dzięki za komentarz :-) są dwa miejsca w których są dekory - białe przy wannie które zauważyłaś i czarne przy lustrze/umywalce. NIestety zdjęcia nie oddają ich piękna... Zastanawialiśmy się czy robić z nimi czy bez i imho moim zdaniem dodały trochę życia do prostoty gładkich płytek.

Co do zabudowy pralki - prawdopodobnie będzie zasuwana za czarną "roletą" czy ja to się nazywa.

• Odpowiedzi 99
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hmm, no krzywo jakoś rzeczywiście :wiggle: już poprawiłem :p

Szafki jakieś takie budżetowe z internetu http://www.sklep.meble.pl/p223979,nowoczesna-mebloscianka-vigo-kolor-bialy-bialy-polysk.html

Jakość jak za tę cenę ok. Każda waży po ponad 30kg a ta różowa ścianka to blenda zrobiona z płyty paździeżowej, płyty gk osadzona na profilach aluminiowych. Miałem stracha czy to na pewno wytrzyma ale zrobiłem tyle wkrętów że się najwyżej z blokiem przewróci ;-)

Witam,

Swietne mieszkanie, bardzo w moim stylu, nawet ta krytykowana fuksja:)

Po zobaczeniu pierwszego zdjecia lazienki, juz chcialam pisac jak dostajecie sie do kurkow przez ta szybe, ale juz na nastepnym zobaczylam, ze macie je jednak na srodku wanny;) U mnie sa na tej scianie, co u Ciebie panel prysznicowy. Dlatego caly czas mam problem z szyba. Nie wiem jaka zamowic, taka na stale, czy uchylna. Twoja jest na stale, prawda? Myslisz, ze daloby sie przez nia siegac aby odkrecic wode, czy lepsza bylaby uchylna?

Dzieki i bede zagladac. Czekam na foty sypialni:)

Szyba jest uchylna tzn. można ją złożyc do środka wanny (jest o tyle lepiej że można na spokojnie złożyć umyć rant wanny etc) Ma 60cm szerokości i mogła by być te 10 cm szersza. Przy prysznicu bardzo nie kapie, ale jak jest człowiek "zamaszysty" to trochę się na podłodze uzbiera ;-) Przy tej szerokości dałoby się sięgnąć "za nią" do kranu ale nie byłoby to super wygodne.

Sypialnia się robi, tzn. czekamy na szafy bo narazie jest rupieciarnią :-) Jak będzie gotowa, oczywiście wrzucę (będzie zaskoczenie bo sypialnia jest jedynym miejscem oderwanym od stylu mieszkania ;-)

Szyba jest uchylna tzn. można ją złożyc do środka wanny (jest o tyle lepiej że można na spokojnie złożyć umyć rant wanny etc) Ma 60cm szerokości i mogła by być te 10 cm szersza. Przy prysznicu bardzo nie kapie, ale jak jest człowiek "zamaszysty" to trochę się na podłodze uzbiera ;-) Przy tej szerokości dałoby się sięgnąć "za nią" do kranu ale nie byłoby to super wygodne.

Dzieki za odpowiedz.

Ta "moja" szyba bedzie miala 76cm wiec mysle, ze bedzie ok. I z tego co piszesz, to raczej uchylna zeby dalo sie siegnac.

Podsyciles teraz moja ciekawosc z ta sypialnia :cool:

cameo fajna ta Twoja łazienka.

W weekend pojechaliśmy oglądać narożniki do firmy, z której jest Twój, i w sumie zdecydowaliśmy się na ten sam model co Twój tylko inna kombinacja :)

Teraz zostało nam czekanie na dostawę

No i zaciekawiłeś tą sypialnią, czekam na zdjęcia.