cameo 21.10.2013 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 annNS2 - dzięki za komentarz są dwa miejsca w których są dekory - białe przy wannie które zauważyłaś i czarne przy lustrze/umywalce. NIestety zdjęcia nie oddają ich piękna... Zastanawialiśmy się czy robić z nimi czy bez i imho moim zdaniem dodały trochę życia do prostoty gładkich płytek. Co do zabudowy pralki - prawdopodobnie będzie zasuwana za czarną "roletą" czy ja to się nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.10.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 oczywiscie ze i czarne zauwazylam. ale bardziej rzucaja sie w oczy te jasne pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 21.10.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 A co ten papier tak krzywo wisi? Napisz co to za szafki w dużym pokoju. Te wiszące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 21.10.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 hmm, no krzywo jakoś rzeczywiście już poprawiłem Szafki jakieś takie budżetowe z internetu http://www.sklep.meble.pl/p223979,nowoczesna-mebloscianka-vigo-kolor-bialy-bialy-polysk.html Jakość jak za tę cenę ok. Każda waży po ponad 30kg a ta różowa ścianka to blenda zrobiona z płyty paździeżowej, płyty gk osadzona na profilach aluminiowych. Miałem stracha czy to na pewno wytrzyma ale zrobiłem tyle wkrętów że się najwyżej z blokiem przewróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Migotka 21.10.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Witam,Swietne mieszkanie, bardzo w moim stylu, nawet ta krytykowana fuksja:)Po zobaczeniu pierwszego zdjecia lazienki, juz chcialam pisac jak dostajecie sie do kurkow przez ta szybe, ale juz na nastepnym zobaczylam, ze macie je jednak na srodku wanny;) U mnie sa na tej scianie, co u Ciebie panel prysznicowy. Dlatego caly czas mam problem z szyba. Nie wiem jaka zamowic, taka na stale, czy uchylna. Twoja jest na stale, prawda? Myslisz, ze daloby sie przez nia siegac aby odkrecic wode, czy lepsza bylaby uchylna? Dzieki i bede zagladac. Czekam na foty sypialni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 21.10.2013 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Szyba jest uchylna tzn. można ją złożyc do środka wanny (jest o tyle lepiej że można na spokojnie złożyć umyć rant wanny etc) Ma 60cm szerokości i mogła by być te 10 cm szersza. Przy prysznicu bardzo nie kapie, ale jak jest człowiek "zamaszysty" to trochę się na podłodze uzbiera Przy tej szerokości dałoby się sięgnąć "za nią" do kranu ale nie byłoby to super wygodne. Sypialnia się robi, tzn. czekamy na szafy bo narazie jest rupieciarnią Jak będzie gotowa, oczywiście wrzucę (będzie zaskoczenie bo sypialnia jest jedynym miejscem oderwanym od stylu mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 22.10.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Mam pytanie jakiej firmy macie blat w kuchni ? Jaki kolor ? Czy może jest to tytan ? Grubość 38 mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 22.10.2013 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Blat z Kronopolu http://mdm.kronopol.pl/Blaty-kuchenne/Kolekcja kolor: krypton grubość standardowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Migotka 22.10.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Szyba jest uchylna tzn. można ją złożyc do środka wanny (jest o tyle lepiej że można na spokojnie złożyć umyć rant wanny etc) Ma 60cm szerokości i mogła by być te 10 cm szersza. Przy prysznicu bardzo nie kapie, ale jak jest człowiek "zamaszysty" to trochę się na podłodze uzbiera Przy tej szerokości dałoby się sięgnąć "za nią" do kranu ale nie byłoby to super wygodne. Dzieki za odpowiedz. Ta "moja" szyba bedzie miala 76cm wiec mysle, ze bedzie ok. I z tego co piszesz, to raczej uchylna zeby dalo sie siegnac. Podsyciles teraz moja ciekawosc z ta sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 22.10.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 cameo fajna ta Twoja łazienka. W weekend pojechaliśmy oglądać narożniki do firmy, z której jest Twój, i w sumie zdecydowaliśmy się na ten sam model co Twój tylko inna kombinacja Teraz zostało nam czekanie na dostawę No i zaciekawiłeś tą sypialnią, czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 22.10.2013 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 MadzialenkaT będziecie zadowoleni Narożnik robi furorę, co mamy gości to się każdy nazachwycać nie może. To jeden z lepszych zakupów do naszego mieszkanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.10.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Bardzo ładna łazienka tylko faktycznie ten dekor przy wannie :no:No ale juz jest wiec jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bathorka 23.10.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Uwielbiam wszystko w Waszym mieszkaniu nawet ten róż coś w sobie ma (chociaż u mnie byłaby pewnie czerwień ). Gratuluje pięknego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 23.10.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 fajnakobieta, Barthorka dzięki za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 cameo czad, no nikt nie powie , ze nudą powiewa:lol2::lol2:, kuchnia idealna, salon no nie pokusiłabym się na tę fuksję ale co za problem przemalować jak cię zmęczy, baza doskonała więc ze ścianami sobie szalej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 23.10.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 reni1980 - takie było założenie przy wymyślaniu naszego mieszkanka - jak nam się fuksja znudzi przemalowujemy dwie ścianki, zmieniamy ewentualnie szybę między szafkami w kuchni, kilka dodatków i jest nowe mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.10.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Cameo doczytam Cię wieczorem dokładnie - ale zaspokój proszę ciekawość i napisz skąd tapeta biało czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 23.10.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Zarówno jedna jak i druga (bo nie wiem czy pytasz o ten fragment w kuchni czy przedpokój) kupione w Leroy'u.Przy czym ta z przedpokoju kupiona prawie dwa lata temu do czegoś zupełnie innego ale się ostała więc ją wykorzystaliśmy bo nam pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Cameo doczytam Cię wieczorem dokładnie - ale zaspokój proszę ciekawość i napisz skąd tapeta biało czarna Magda bardzo podobną jak nie taka samą ma creaton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.10.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 chodziło o tą w przedpokoju - mimo tego, że wzór "bogaty" bardzo fajnie komponuje się z bielą i szarością czyli z tym co u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts