Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze eM czyli ostatnie miesiące wyzwań, nerwów i radości do oceny :-)

cameo

Recommended Posts

powiem szczerze, że mi się ta fuksja bardzo podoba - mimo, że był bum na szaro-fioletowe wnętrza u kogoś bardzo mi się widzi.

I w sumie super pomysł na wykorzystanie koloru w kilku elementach - jak się znudzi to np można amarant zastąpić błękitem i będzie lekko i nowocześnie.

• Odpowiedzi 99
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

No powiem Wam, że narożnik jest super. I wygląd i cena przemawiają do mnie :) Ciekawe co to za tkanina zmywalna, którą mają w ofercie. Mam zamiar zamówić próbki.

Mieszkanie bardzo ładne, takie czyste i nowe, że jak patrzę na swoje białe ściany w kuchni, które już od dawna nie są białe, to ciężko mi żyć... A tu zima i malowanie chyba odłoży się na wiosnę ;)

Weszłam i .. zostałam..

Przeczytałam cały wątek .. i gratuluje mieszkanka :) Super urządzone..

Nawet ten róż za którym nie przepadałam, ale człowiek się zmienia... i bardzo mi się podoba :)

Czy Wy macie tylko kuchnię , pokój i łazienkę czy jest więcej pomieszczeń? bo zajrzałabym do innych też z chęcią...

Wpadłam zapytać skąd tapety .. i ta w przedpokoju i w kuchni.. ale już była odp.. z LM.. choć ja ich nie widziałam.. może były.. ale w oczy mi się nie rzuciły...

Jak ma Ktoś linka do nich gdzieś indziej to poproszę :)

Arnika - dzięki za miłe słowa :-) Mamy jeszcze sypialnie, ale narazie z braku funduszy i innych problemów jeszcze nie wygląda tak jak byśmy chcieli, jak tylko z nią się uporamy na pewno również pokażemy. Tak jak już pisałem o ile w całym mieszkaniu staraliśmy się utrzymywać konsekwencję (mamy nadzieję że się udało :-) o tyle sypialnia jest zupełnie inna więc na pewno będzie zdziwienie ;-)

Ps. tapety są z leroy przy czym ta z przedpokoju była kupowana już dawno (jakieś dwa lata temu jakk dobrze pamiętam) ale w końcu nie została wykorzystana i tak przyszła z nami do mieszkanka :-) Ta w kuchni to świeży zakup z leroy'a.

• 2 weeks później...

Chwilę mnie nie było :-) już odpowiadam:

KKM1 - krzesło jest z firmy Halmar, nosi numer 104 np. http://allegro.pl/krzeslo-k-104-halmar-biale-czarne-od-reki-i3757028551.html

Moim zdaniem bardzo wygodne, często pracuje przy tym stole zamiast przy biurku i nawet po kilku godzinach tragedii nie ma.

Yaa - co do podłóg, biała to panele Witex seria Color http://witex-polska-laminowane.informatorbudownictwa.pl/p/10109-podloga-laminowana-kolekcja-color

Szare to gres Dell Arte Gres Grey Poler. Obie podłogi użytkują się tak jak przystało na błyszczące, gładkie powierzchnie :D

A na poważnie, nie jest tak źle tzn, biała podłoga jest wbrew pozorom bardzo łatwa do utrzymania, myje się dobrze, ale nauczyła nas przede wszystkim systematyczności tj. jak coś kapnie to się wyciera (bardzo dobrze czyści się płynem do mycia szyb) Gres jest trochę gorszy bo zostają po myciu smugi, ale jest to na tyle mało metrów że można szmatką spolerować.

Z białą podłogę największym problemem nie jest bród tylko widoczne pyłki, włos itp ale mamy I'robota który sobie jeździ i robi za nas robotę z zamiataniem czy też odkurzaniem.

• 1 month później...

Witam

I ja przybiegłam tutaj za narożnikiem - jest właśnie taki jaki szukałam i chciałam. Zanim o narożniku powiem tylko, że gratuluję pięknego mieszkania!!!

Mam pytanie, ponieważ widzę, że jesteście ze stolicy - w Jupiter Centrum widziałam podobny narożnik (właśnie dziś idę zobaczyć czy rzeczywiście był podobny) tylko, że można było zamieniać strony narożnika - cena była dośc podobna - nie pamiętam firmy, chociaż gdzies w domu powinnam mieć ulotkę. Dzwoniłam do firmy z allegro tutaj nie ma takiej możliwości i w W-wie nie można obejrzeć narożnika, więc to inny model jest. Nie wiem czy się nie skuszę bo jest piekny. Ja stawiam na Miami I - Pozdrawiam i gratuluję gustu :)

• 1 month później...

Bardzo ładne i konsekwentnie urządzone mieszkanie :) Zazdroszczę wysokości - taką mieliśmy, jak mieszkaliśmy w kamienicy, i nigdy więcej :(

Mam prośbę - morzesz wrzucić dokładniejsze zdjęcia tych rolet dzień&noc?

Chodzi mi o wielkość kaset w szczególności.

Taką roletę można normalnie podciągnąć i schować w kasecie?

• 3 weeks później...
  • 6 months później...
  • 5 weeks później...