Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zima idzie pora się zacząć grzać więc może komuś potrzeba nowych grzejników. Kawior w cenie pasztetu :D

W wyniku zmiany koncepcji zostało mi kilka sztuk grzejników CosmoNova (ten sam koncern co Purmo) z serii PLAN MULTI.

Są to bardzo fajnie wyglądające grzejniki z gładkim frontem - wyglądają o niebo lepiej niż tradycyjne z pofalowanym, karbowanym frontem. Wszystkie są nowe, zapakowane fabrycznie. Wszystkie mają prawe podejście. Mam to co poniżej:

CNP22900600 - szerokość 600mm wysokość 900mm, typ 22 (podwójny gruby); 2 szt. cena 500

CNP21600920 - szerokość 920mm wysokość 600mm, typ 21 (podwójny cienki); 1 szt. cena 400

CNP226001400 - szerokość 1400mm wysokość 600mm, typ 22 (podwójny gruby); 1 szt. cena 700

CNP22600920 - szerokość 920mm wysokość 600mm, typ 22 (podwójny gruby); 1 szt. cena 500

Ceny są dobre bo przynajmniej o połowę niższe niż katalogowe. Odbiór chyba tylko osobisty w Brwinowie pod Warszawą (za Pruszkowem). Najchętniej oddam całość w zestawie - wtedy mogę zrobić dodatkową promocję zamiast 2600 zaproponuję 2400pln. Ale jak się nie znajdzie chętny na całość to będę oddawał na sztuki.

Kontakt na maila s.dalek(at)dmkprojekt.pl - na forum prawie nie zaglądam