kori 12.10.2013 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 przemyślałam temat, my mamy nadproże systemowe/gotowe wiec nie wchodzi w grę przesuniecie scianki zostaje tak jak jest szukamy inspiracji dot. koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 12.10.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 u mnie w apartamencie jest tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 13.10.2013 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Dzięki u.Ciebie widzę jest wannaU nas ma być na.końcu kabina prysznicowaNo i pytanie czy robić w niej całościową obudowę z drzwiami czy zostawić tylko szklany parawan-jak na Magdy inspiracjach.Boję sie,ze jak nie będzie drzwi, podczas prysznica będzie sie chlapacMafię jakieś doświadczenie z takimi karabinami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 13.10.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 wanna a obok niej calkowicie otwarty prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.10.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 postaw samą ściankę - spokojnie wystarczy. i łatwiejsza w utrzymaniu czystości, z walką z kamieniem. A robisz odpływ liniowy ? to pamiętaj, że w praktyce będziesz miała spad na kaflach i postawiona ścianka idealnie zniweluje optycznie to odcięcie na płytkach. równa podłoga z odpływem liniowym jest tylko w aranżacjach w salonach z kaflami, ale tam nikt nie korzysta z tych pryszniców. Co do ścianki - to nie przepłacaj za powłokę anti coś tam. Preparat kosztuje 30 zł a posmarowanie trwa 15min - a 250zł w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 13.10.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Wojtku a lle masz na mysli szklana ścianę , bo ją o takiej myślę jak. pokazala Magda I co to za.powłoka anit coś tam??bo tego jeszcze nie poznałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.10.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 nie pamiętam nazwy, ale chodzi o te powłoki co by woda lepiej spływała z szyby i nie zostawały zacieki. a na myśli mam tzw. stałą ściankę prysznicową - wybór tego jest ogromny. wg mnie ważne są elementy mocujące tę ściankę - tu musisz sobie sama odpowiedzieć czy wolisz wąskie elementy czy też szerokie. co do szyby to rozważyłbym wersję ze wzorkiem na szybie - nie jest ani cała przezroczysta ani cała mleczna. co do odpływów to zastanów się nad rozwiązaniem odpływu ściennego zamiast typowego w podłodze. o wyborze baterii prysznicowej nie wspominam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 13.10.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Jeśli chodzi o szybę podoba mi sie taka mleczna,bo na niej nie powinno być widać zaciekow.Problem w tym ze moj M jest za taka wersja jak u Magdy na fotkach czyli prysznic otwarty z jednej strony, bez drzwiJą natomiast obawiam sie ze przy takiej opcji będzie sie wszystko pryskac szczególnie ścianą na prseci prysznica Ktos z Was użytkuje taki otwarty prysznic,moze podzielić sie spostrzeżeniami z użytkowania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.10.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ją natomiast obawiam sie ze przy takiej opcji będzie sie wszystko pryskac szczególnie ścianą na prseci prysznica w wersji wspólnej kąpieli to masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 13.10.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 lokatorzy uzytkuja,ale narzekac nie narzekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 13.10.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 ok. była burzliwa dyskusja. chyba decyzja podjęta dolna łazienka będzie w szarej tonacji z elementami drewna Fajną kolorystkę ma Lucka6 i Salik. Myślimy o brodziku max 5cm powyżej płytek czy macie inspiracje łazienek szarych z drewnem Pestka...tak tak, M wspomniał że coś podeślesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.10.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 No, proszę jak postraszyłam, to Ci powiedział Muszę pozbierać. Teraz mój J. ciągnie mnie na oglądanie jakiegoś nowo zdobytego filmu. Rano siędę i wkleję co mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 13.10.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 merci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.10.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 ....Problem w tym ze moj M jest za taka wersja jak u Magdy na fotkach czyli prysznic otwarty z jednej strony, bez drzwi Ją natomiast obawiam sie ze przy takiej opcji będzie sie wszystko pryskac szczególnie ścianą na prseci prysznica Jakbym czytala o mojej rozmowie z moim M dzisiejszego wieczoru role takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 13.10.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 i co wybrałaś??ja chyba przekonałam mojego na wersje zamykaną.przegadalismy tez wersje z płytkami jako podłoga, ale zwyciężył brodzik do max5 cm ponad płytki. Fajne ma sanplast, ale wszystko przed nami. W wersji z płytkami, i otwieranymi drzwiami napewno jest uszczelka, i jak się otworzy drzwi to zapewne woda rozmazuje się po podłodze:-( tak mi się wydaje, chyba że się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.10.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Szaro-bialo-drewniana lazienke ma tez Reni U nas pewnie bedzie tak jak M wybral... chociaz pod koniec rozmowy dodal, no to jak chcesz to sie zamontuje te drzwi, ale gdzie tam na powierzchni 100x90cm bedzie ci woda uciekac .... i na 99,99% brodzik Kaldewei Teraz mam wersje z plytkami, prawie nic nie widac, ze jest spadek do odplywu... ale w drzwiczkach nie mamy zamontowanej uszczelki na dole... i woda no niestety pryska..ale to sa takie znikome ilosci, ze wystarczy sciagaczka do wody i sucho mieszkam tak 3 lata i jak dla mnie jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 13.10.2013 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 dzieki to mnie uspokoiłaś.jeszcze przemyślę temat odnośnie łazienki, ale jednak myślę zeby zrobić wersję z zamykaną kabinąReni ma faktycznie fajną łazieneczkę z szarościami, a zwłaszcza mozaikęczekam na wieści od niej, co to dokładnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.10.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 na pewno sie odezwie... udziela duzo informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.10.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 a jakie są plusy zamykanej kabiny w Twojej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 13.10.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Wojtku, choćby to ze obecnie przy zamkniętej kabinie nic mi nie leci na podłoge i na ściany a przy otwartej formie z pewnoscią będą się chlapały płytki na ścianie i na pododze nie uważasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts