Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ciepła połowa bliżniaka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

raczej S :-)
to nie wiem skąd u Ciebie taki pęd do zamykanej kabiny:(. Pomysł Magdy z rozłożeniem armatury jest optymalny - prysznic na końcu łazienki ze scianką mnie się podoba. A jak zrobisz sobie dobrą deszczownie to o problemach z mokrą podłogą i ścianą możesz zapomnieć - chyba, że przy sprzątaniu łazienki:yes:. A drewno to ma ją być płytki drewnopodobne czy drewno?

Jestem za wersją 1, bo nie lubię wchodzić do wuceciku i wpadać od razu na sedes. Poza tym w tym układzie nie potrzeba brodzika i zamykanej kabiny, co jest i wygodniejsze i efekt wizualny znacznie ładniejszy.

Pojechałaś, Kori, z tymi szklanymi podłogami :wiggle: Niezły wykop pod domem musielibyście machnąć :rotfl:żeby uzyskać taki efekt. Za to w górnej łazience wsio przed Wami – nic tylko przerąbać się przez strop na parter.

Koniec żartów :)

Odkryłam skrzywienie, moje. Nie wiem czy zawodowe, czy od opatrzenia mi się tak porobiło, ale coraz trudniej mi szczęka opada na widok fotki wnętrza. Łazienki niestety pod tym względem wiodą prym. Jak mi się kafelki podobają, to kompozycja całości odpada, bo albo kolory do niczego, albo wszystkiego za dużo, za bogato, albo brak jakiegoś haczyka przyciągającego oko. A już na pewno trafić na łazienkę z nutką dowcipu, lekkim odjazdem, to jak zimą wdrapać się na szczyt Montblanc. Jednym słowem nadętych łazienek masa, a z ciekawymi straszna posucha.

Wyszperałam łazienkowo coś niecoś, ale... jak układ fajny i mebelki niezłe, to kolory nie te.

eclectic-bathroom.jpg 184a2aff-738f-4a58-b3f1-c1a2db8bf6bc.jpg Faraway-Foray-25.jpg Valna_House-image19.jpgValna_House-image18.jpg