pestka56 14.10.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.10.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.10.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 (edytowane) Kori, to jest 9-ty post z fotkami łazienek, kompozycji kolorów, albo ciekawych elementów. Edytowane 14 Października 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 14.10.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 no to pestko zarzuciłaś inspiracjami biore się za przeglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.10.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Powodzenia. Mam nadzieję, że ukierunkują Wasze wyobrażenie o łazience i że znajdziecie fajne elementy do wykorzystania. Żywcem skopiować się nie da, ale zaadaptować spokojnie. Polecam włoskie strony designerskie, są niedoścignione jeśli chodzi o pomysłowość i urodę aranżacji, np.: http://www.marcacorona.it/eng/Na tej stronie są same cuda kafelkowe i masa inspiracji. Fajnie się przeszukuje, bo mają podział na kolekcje i projekty.Mam ściągnięte od nich katalogi, ale bardzo ciężkie, powyżej 50 MB każdy. Myślę, że Twój da radę spokojnie zdjąć je z ich strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 15.10.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 faktycznie pestko spore zasoby.Myślałam zeby w dolnej łazience połączyc szarość z drewnem.Przykładowo podłoga drewnopodobna pp całości, również w kabinie prysznicowej (odpływ liniowy - poczukuje sprawdzonego odpływu liniowego, prośba o opinie)Do tego na ścianach szary gres i wstawki ze swiecącej mozaiki (szaro/czarno/srebrnej/przezroczystej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.10.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 To może wypalić, taki zestaw. A co Magda na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 15.10.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Magda obecnie mocno zajęta, dogrywa salon z kuchnią wiec Jej M nie przeszkadza a ja szukam łazieneczki coś moze w tym stylu?? tylko mysle czy podloga drewnopodobna po calosci??, a moze dac tylko podłoge pod prysznicem i dodatkowo jedną scianę. Natomiast sciane z oknem w mozaice?? [ATTACH=CONFIG]218621[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.10.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Trochę białego. Biał mozaiki są chyba najładniejsze [ATTACH=CONFIG]218476[/ATTACH] Jezeli moge to ta inspiracje chcialabym skrasc do siebie taka forme kafelek rozwazam wstawic u siebie na sciance w prysznicu... odcien w delikatnej szarosci,,, no chyba ze inny mi sie spodoba o takiej szarosci jak przy wc mysle [ATTACH=CONFIG]218624[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.10.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Kori, a szukałaś już płytek i mozaiki? Mogę przymierzyć, ale musisz mi powiedzieć jakie. Piękne gresy betonopodobne ma Julianna w salonie i zobacz łazienkę Basi (Barbara74). Obie starannie je wybierały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.10.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jezeli moge to ta inspiracje chcialabym skrasc do siebie taka forme kafelek rozwazam wstawic u siebie na sciance w prysznicu... odcien w delikatnej szarosci,,, no chyba ze inny mi sie spodoba o takiej szarosci jak przy wc mysle [ATTACH=CONFIG]218624[/ATTACH] A bierz w końcu po co ja to wklejam Ta szarość to taka przełamana morskim niebieskim – zimna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 15.10.2013 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Basia ma bardzo ładne te płyty w łazience Pestko, ja jeszcze nie wiem dokładnie jaki producent i model Pierw moze wrzucimy to na przymiarkę, a pożniej dobierzemy??jak sadzisz?? szarośc moze być jak u Baski, plytka drewnopodobna My Way R Cavali i do tego moze jakąś fajną świecącą mozaikę, coś podobnego do Dune pleyades a światłem podkresli się poszzególne elementy?? Kori, a szukałaś już płytek i mozaiki? Mogę przymierzyć, ale musisz mi powiedzieć jakie. Piękne gresy betonopodobne ma Julianna w salonie i zobacz łazienkę Basi (Barbara74). Obie starannie je wybierały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.10.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 A bierz w końcu po co ja to wklejam Ta szarość to taka przełamana morskim niebieskim – zimna. Dzieki jak widac, wklejanie nie na darmo tak, ta szarosc to takie podejscie pod te kolory... ale nie powinno byc problemu z dopasowaniem do szarej podlogi.. poki co kafelek jeszcze nie wybralam bo nie mam jak na ta chwile...bez pomacania i zobaczenia w realu ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.10.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 ale tu łazienek znalazłam nawet jedną cudną i przez moment chciałam nawet skasować kibelek by powiększając łazienkę uzyskać taki efekt pesteczko faktycznie masz tych inspiracji pamiętasz o moim kibelku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.10.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 ale tu łazienek znalazłam nawet jedną cudną i przez moment chciałam nawet skasować kibelek by powiększając łazienkę uzyskać taki efekt pesteczko faktycznie masz tych inspiracji pamiętasz o moim kibelku? A ścianę przesuwasz, czy natrafiłaś na twardy opór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.10.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 A ścianę przesuwasz, czy natrafiłaś na twardy opór ? przesuwam :) obiecał że to zrobi - ale umywalka musi być na wprost wc (dał warunek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 15.10.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 hej dziewczyny biore sie za oświetlenie salon/kuchnia/jadalnia m juz nie daje rady, trzeba chłopinie pomóc zaraz poprosze go o rzuty to same ocenicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.10.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Czyli będzie 105–110 cm, Karolina. To już całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.10.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 hej dziewczyny biore sie za oświetlenie salon/kuchnia/jadalnia m juz nie daje rady, trzeba chłopinie pomóc zaraz poprosze go o rzuty to same oceniciewidzę, że nie ma równouprawnienia:no::no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 15.10.2013 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 (edytowane) no to radźcie:-)w jadalni jest ok będzie lampa nad stołem i juz, tylko myśle czy jedna czy dwie? ale co pokombinować w kuchni i salonie.Informacyjnie na całości będzie obnizony sufit w salonie na pewno nad stolikiem kawowym lampa taka sama jak w jadalninatomiast myślę o oświetleniu punktowym wpuszczanym w sufit tylko gdzie i ile?? Kuchnia czy robić samo oświetlenie wpuszczane czy dać może dodatkowa lampę/plafon zeby rozproszyć dodatkowo światło[ATTACH=CONFIG]218657[/ATTACH] Edytowane 15 Października 2013 przez kori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts