kori 16.10.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 szufelka podblatoa nigdzie mi nie wejdzie a telefon odpada Podoba nam sie Vroom ale nie mamy ba radzo na niego miejsca. mamy tak naprawde jedna szafkę, ale tam znowu beda kosze do segregacji smieci Więc problem z miejscem no i pozostala szufelka - tylko gdzie ją zamontować?? Kori Kori, a może zamiast szufelki kasetę szafkową Vroom? A z ciekawych rzeczy do odkurzacza centralnego, to jest jeszcze "szufelka" jak mini szufladka pod blatem. Inna ciekawa rzecz wygląda jak telefon wiszący na ścianie lub suszarka do włosów w hotelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 17.10.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 heja moniss, wrzucisz mi wersje z podłogą drewnianąno i teraz co na ścianach, hmmmmoze coś z szarości i wstawki z mozaikii mozaika pod prysznicemtylko teraz co na tej scianie po prawej stronie??o fototapetę sie boję w łązience, wiadomo wilgoć, woda etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 17.10.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 wrcam do tej dolnej łazienki, koniecznie chciałabym miec szafkę nad stelażem wc.Przemawia za tym praktyczność - możliwosć pochowania papieru, ew detergentów, etc.)sciane z prysznicem tez bym zpociagnela w waskiej zabudowie, tak aby automatycznie zrobić 1-2 wnęki na kosmetyki, gdy bierzemy prysznicno i teraz umywalka - myśle zeby nie robić jej na stelazu bo zabierze troche miejscaa co sądzicie o tej jednej pustej scianie za drzwiami??tam napewno powiesimy grzejnik drabinkowy?? a moze na części jakieś szerokie lustro, które powiększy optycznie lustro??M podoba sie fototapeta, ale to jest łązienka, wilgoć, para woda.....hmmm sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 17.10.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Kori, wrzucam tutaj wizkę dolnej łazienki z drobnymi zmianami (w porównaniu do tych z wątku łazienkowego). Na scienie pod prysznicem "drewno". Nie dałam wnęk w ścianie, bo z tego co pamiętam, tutaj tylko okazjonalnie ktoś będzie brał prysznic. Co do fototapety, to nic jej nie będzie, w końcu masz wentylacje mechaniczną, która sobie z wilgocią poradzi. Poza tym fototapety stosowane są nad blaty kuchenne (w łazience też się sprawdzi, pod warunkiem, że nie będzie to zwykła papierowa). Drabinkę dałam naprzeciw wc - blisko i do prysznica i do umywalki, a w lustrze suszące się ręczniki nie będą się odbijały. Szafka pod umywalką - dwie szuflady. Dwie szafki nad wc z zamknięciem klik-klak. Szafka nad umywalką z lustrzanym frontem w ramie i zamknięciem klik-klak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.10.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 wrcam do tej dolnej łazienki, koniecznie chciałabym miec szafkę nad stelażem wc. Przemawia za tym praktyczność - możliwosć pochowania papieru, ew detergentów, etc.) to ma być ta łazienka ponadczasowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 18.10.2013 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Wojtek, wiedziałam :-):-):-) ale to tylko jedna szafeczka nad wc ewentualnie co Ty proponujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 18.10.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 znalazłam identyczny układ jak u nas??[ATTACH=CONFIG]219255[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]219256[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]219257[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Proszę bardzo, Kori Za lustrami chowamy szafki. Wnęka pod lustrami do wyłożenia drewnem. Poza tym podłoga i ściana z oknem (dzięki temu framuga nie będzie się tak wybijała), czyli naprzeciw drzwi też do wyłożenia drewnem. Reszta jak widać proste czarne kafle, biała ceramika i biała (albo drewniana) szafka pod umywalkę. Mogę Ci to podrasować, ale dopiero po jutrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 18.10.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 super pesteczko no i taki układzik, bardzo mi się podoba jest miejsce na szafkę z lustrem -super dodatkowo można zrobić wnękę pod prysznicem w tej zabudowie, na żel, szampon etc. tylko musimy popracować nad kolorami i światłem czekam na Ciebie w niedziele z góry wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 OK. Wracam do mojego portfolio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 18.10.2013 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 moniss co sądzisz zeby połączyc płytk drewnopodobnąszarą płytkę i jakąś fajną mozaikę - moze coś czarno, białego, albo szaro/przezroczysta - świecąca, tak żeby fajnie jeszcze podświetlić z góry halogenamimogłabyś wrzucić kilka propozycji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.10.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Wojtek, wiedziałam :-):-):-) ale to tylko jedna szafeczka nad wc ewentualnie co Ty proponujesz?? jeśli koniecznie szafeczka to ja proponuje zrobić ją w obudowie geberitu z drzwiczkami miedzy ścianą a zawieszonym kibelkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 18.10.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Kori, gdzie chcesz te mozaiki? Jaki odcień szarości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 18.10.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 (edytowane) moniss bazujemy na takim projekcie i rozmieszczeniu sprzętó. Bardzo nam to pasuje[ATTACH=CONFIG]219373[/ATTACH] no wiec tak myślałam mozaika nad umywalką (na stelażu) i wc (geberit) i dalej myślałam na scianie pod prysznice tj. dwie sciany na szerokosci 90cm (tyle ile ma kabina), czyli tam gdzie bedzie bateria prysznicowa i na ścianie z oknem.Następnie już do samego okna (czyli z linią kończącą kabinę) dać na ściane płytkę drewnopodobą która stworzy całość z oknem.No nie wiem czy to dobry pomysł, no ale zawsze jakiś jest.Chyba ze doradzicie mi coś ciekawszego no a ściana z grzejnikiem to juz nie wiem:-(moze płytka, albo jakaś fototapeta, która stworzy efekt przestrzenny i optycznie powiększy jeszcze lazienke?? Edytowane 18 Października 2013 przez kori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 18.10.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Po raz kolejny odnoszę wrażenie, że nie widać załączników w moim poście #364. No i wcale bym się nie zdziwiła gdyby tak było, ponieważ od kilku dni coś mi szwankuje edytor wypowiedzi na FM. W załączniku wersje 1-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 18.10.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 moniss extra dzieki za szybkość no i jak Ci się widzi wersja 2?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 18.10.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Jak dla mnie najładniejsza jest wersja 1, a 2 chyba najsłabsza, ale wrzucam jeszcze widok od drzwi. Poza tym lepiej mozaikę dać tylko na ścianie z panelem prysznicowym/wc/umywalką, w ten sposób ściana koło drzwi i koło okna będą powtarzały ten sam rodzaj płytek co są na obudowie stelaża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.10.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 wg mnie wersja 2 (drewno na ścianie z oknem) jest najlepsza... i opcja z dużymi płytkami pod prysznicem na okiennej ścianie i te same płytki po prawo od drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 19.10.2013 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ile osób tyle opinii Karolina a podłoga w całości w drewnie łącznie z kabina?? Co myślicie żeby we wnece nad wc i umywalka dac mozaikę,jak również na ścianie z bateria prysznicową?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.10.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 ja proponuję abyś okresliła budżet na tę łazienkę - mozaika swoje kosztuje, zwłaszcza z połyskiem. Po co ktoś ma się męczyć z bezpłatnymi wizkami, tracić czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts