Magda 34 20.10.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Znalazłam I gat za 159 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 20.10.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 łądne płytki ładna cena:-)moze pózniej uda się znaleźć coś tańszego, a swoją drogą słuchajcie czy w przypadku płytek zmieniają się kolekcje i są wyprzedaże żeby coś kupić taniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.10.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Śliczne są i takie i białe. są w różnych kolorach - można kupić chińską podróbkę za 80zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 20.10.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Chloe, magda już mam i tańsze i są nawet beżowe hiszpańskie emigres mosaic http://dekordia.pl/produkty/kategoria-plytki-import/producent-emigres/kolekcja-emigres/acc=plytki-import&searchadv=off i cena nawet 55zł metr kw:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.10.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Chloe, magda już mam i tańsze i są nawet beżowe hiszpańskie emigres mosaic http://dekordia.pl/produkty/kategoria-plytki-import/producent-emigres/kolekcja-emigres/acc=plytki-import&searchadv=off i cena nawet 55zł metr kw:-) Warto poszukać, prawda? Kilka stówek w kieszeni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 21.10.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 sporo stówek w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 i rowniez piekne Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.10.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 przepiękne te płytki mozaikowe są!! sama się nad nimi ostro zastanawiam kurczę tu Tobie tyle osób stara się pomóc... chyba galeria jest bardziej poczytnym działem niż dziennik:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 przepiękne te płytki mozaikowe są!! sama się nad nimi ostro zastanawiam kurczę tu Tobie tyle osób stara się pomóc... chyba galeria jest bardziej poczytnym działem niż dziennik:bash: Karolina popatrz ja zalozylam oddzielny watek juz jako wykonczeniowke i inspiracje i nic sie nie dzieje, moze dlatego ze brak juz pomyslow a czesc to juz takie zdecydowanie, albo dlatego ze jestem za granica i nie dzialamy teraz tylko wiosna... moze dlatego brak pomyslow, albo za slabo sie staramy na szczescie patrzac co sie dzieje u Kori inspiracje mozna podlapywac dzieki pomocnym dziewczynom tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 21.10.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Te płytki są świetne i w bardzo dobrej cenie. Chyba sama się skuszę na czarne do gościnnej łazienki (mam nadzieję, że będą do zdobycia w 2015 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.10.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 ja tam zaglądam i podrzuciłam temat do opracowania przecież tutaj chyba kori na dobre plecy zdradź i nam ten sposób na tylu pomagaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 ja tam zaglądam i podrzuciłam temat do opracowania przecież tutaj chyba kori na dobre plecy zdradź i nam ten sposób na tylu pomagaczy? pare odpowiedzi padlo i cisza ja sie domyslam i chyba tez opracuje ten patent ale jeszcze nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 21.10.2013 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 oj dziewczyny, dziewczyny:-)miło ze pomagacie, naprawde fm to świetne srpawa. Ja nie jestem obiektywna w kwestii swoich wnętrz, ale jak Was posłucham to dopiero otwierają mi się oczyTa dolna łazienka miała być na początku ciepła, póżniej jasna, dalej kolorowa, a teraz dzięki Wam wybraliśmy wersję z "brokatem".Ale pomysł świetny, do tego oświetlenie punktowe, które rozświetli pomieszczenie. Siedzimy w sobote z M na kanapie, odpalamy projekt górnej łazienki i co, patrze na niego i mówie "kurde ona jakaś taka mdła, coś trzeba dodać" podejchaliśmy do kilku sklepów i chyba dobierzemy mozaikę z 5-8 plastrów żeby nadac na górze jakis kontrast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 21.10.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Te płytki są świetne i w bardzo dobrej cenie. Chyba sama się skuszę na czarne do gościnnej łazienki (mam nadzieję, że będą do zdobycia w 2015 ) płyteczki rewelacja i ta cena no i teraz czy robić białe z szarym, a może beż z białymi, bo też takie mają w swojej ofercie. aaa nie wiecie czasem, czy zdarzają sie wymiany serii i sezonowe wyprzedaże płytek??analogicznie jak z ciuchami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 21.10.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 (edytowane) dziewczyny, czy kojarzycie kto z forum posiada w salonie ew innym pomieszczeniu płytki drewnopodobne paradyz My Way Rover Giall satynao??Pytam ponieważ cene mają dobra ok 105zł m/kwew coś podobnego, ale żeby się nie zrujnować finansowo?? Bo podłóg na parterze około 60m/kwNa ekspozycj iwyglądają dobrze, podobnie jak dąb naturalny. Ale kwestia jak to wygląda na całości podłogi. No i na pewno klu programu - to będzie dobór fugi, aby oddać wierną kopie drewnianej podłogi lucka6 pamiętam, miała rovere paradyżahttps://lh6.googleusercontent.com/-Er2sKjHJdKo/UI1UbP_cL8I/AAAAAAAAjfk/HebDazleXkY/s640/IMG_9462.JPGhttps://lh6.googleusercontent.com/-uD7iY8UaanY/UI1UJAGUT1I/AAAAAAAAjfM/GOQmEXD4DPU/s640/IMG_9464.JPGhttps://lh3.googleusercontent.com/-pC5Vh1roYXk/UI1UR-Y2j1I/AAAAAAAAjfU/gu7crAFnUGg/s640/IMG_9460.JPG Edytowane 21 Października 2013 przez kori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 płyteczki rewelacja i ta cena no i teraz czy robić białe z szarym, a może beż z białymi, bo też takie mają w swojej ofercie. aaa nie wiecie czasem, czy zdarzają sie wymiany serii i sezonowe wyprzedaże płytek??analogicznie jak z ciuchami?? ja osobiscie obstawialabym biale plus szary.... ten bez jakos mnie nie przekonuje... nie wiem jak to z wyprzedazami... ale powinny byc... skoro meblowe sklepy je maja to i takie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 21.10.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 i ja chyba ez za kolorystką biała + szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.10.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 I ja oddaje głosik na biało szarą. Ta mozaika błyszcząca ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 21.10.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 rere79 dawno mnie nie odwiedzałaś dzieki za swój głos, jestem przekonana na 100% do wersji biało szarej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.10.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Odwiedzam codziennie, tylko ostatnio jakoś małomówna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts