Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ciepła połowa bliżniaka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kori... moj M ukladal mnostwo plytek i jego slowa to: za cholere drewnopodobnych plytek w naszym domu, bo ja chcialam...:rolleyes: i mi mowil, : no jak to wyglada? tandeta i juz :(

ale to tylko nasze sugestie... ludzie kupuja i maja... wiec ich zdanie tez sie tutaj liczy.. mi sie podobaja tak czy siak...ale faktycznie jak ogladalam je to nie mialy w sobie tego czegos..tego ciepla deski:yes:

Mmelisa no właśnie i tego sie boję.Bo choć nie widziałam ich po ułożeniu u kogoś w pomieszczeniu to we wnętrzach w temacie płytki drewnopodobne raz wyglądają ok a raz fatalnie.

Do łazienki to damy tak czy Siak:)

Ale chodzi mi bardziej o salon jadalnie kuchnię korytarz Wiatrolap.

Drewno wygląda super ale wiesz boje sie bo przy dzieciakach wyjście na taras etc. Będzie ciężko taka podłogę utrzymać.

Za to jak cudnie wygląda jak jest nowa :)

Aj ciężki orzech do zgryzienia:)

kori... moj M ukladal mnostwo plytek i jego slowa to: za cholere drewnopodobnych plytek w naszym domu, bo ja chcialam...:rolleyes: i mi mowil, : no jak to wyglada? tandeta i juz :(
Twój M to kafelkarz?:yes: tandeta?:( to zależy jaka płytka drewnopodobna - jeszcze nikt, kto pierwszy raz był u mnie nie powiedział, że mam płytki a nie drewno.:D

Twój M to kafelkarz?:yes: tandeta?:( to zależy jaka płytka drewnopodobna - jeszcze nikt, kto pierwszy raz był u mnie nie powiedział, że mam płytki a nie drewno.:D

No tak, ale Ty masz Etic Noce z Altasa:D

oj z zawodem u mojego to dluga historia, bo troche ich ma wyrobionych :lol2:

ale kafelki tez potrafi ukladac i w NO nie moze sie opedzic...ludzie czekali nawet po pol roku a byl tez taki jeden gosciu co rok czekal na niego... a my myslelismy ze sobie kogos innego znalazl... :rolleyes: teraz odmawia bo sie jemu nie chce jezdzic po pracy ;)

powiem tak.... tak jak dla nas do domu to moj maz wyraza sie nie ladnie na ten temat.. bo chce miec deski :yes:ale uwierz...rozpoznalby u Ciebie na 100% czy to drewno czy tez nie ;) ale zlego slowa by nie powiedzial... tzn nie az tak jak do mnie :lol2:

u jednych znajomych tak rozpoznal i byli w szoku, bo kazdy myslal ze to deska...w sumie ja tez tak pomyslalam :lol2:

Hej,

zrobiłam dzisiaj małą wycieczkę do Fliza i oto co przywiozłam.:)

Po kolei:

Atlas Concorde Etic Noce.

Teraz jest promocja. Mniejsza płytka 15x90 /130 zł. większa, 22,5x92 /140 zł. za m2

Normalna cena 199 zł. Mozaika (w te drobniutkie paseczki 77,90 za szt.

I zdjęcia. Trochę kijowe, bo tam okropnie dużo sztucznego światła.;)

To pierwsze chyba najlepiej oddaje kolor

http://foto0.m.onet.pl/_m/2172544143e81a348eae38a4b578fa88,21,19,0.jpg

http://foto3.m.onet.pl/_m/1551ee20c2228355ca575de3ce8a2f57,21,19,0.jpg

http://foto0.m.onet.pl/_m/cec52df2e4db51b407584a1899eafa18,21,19,0.jpg