kori 03.11.2013 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Catti w sumie o tym nie myślała ale ciekawe pomysł tym bardziej ze ta wnęka gdzie jest "parasol" ma szerokość ok 60cm wiec dobre miejsca na torebke a nawet zeby usiąść....hmmm trzeba przemyśleć tym bardziej jak czesto sie uzywa ociekacz na parasol. jak cos mozna pozostawic parasol na zewnatrz zeby wysechł mysle tylko czy zabudowywać dół tej ławeczki - dodatkowe miejsce na buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 04.11.2013 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Kori - wpadam z rewizytą i chociaż już późno przelatuję Twój wątek Pozdrawiam ciepło, będę zaglądać jeśli pozwolisz! Pięknie wszystko planujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 04.11.2013 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Emma miło Cię gościć, serdeczne zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 04.11.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 dzis M odebrał wzory płytek drewnopodonych Kalebodur fajnie wygląda model Nordic Gold,.Cena super 72zł, ale jeszcze poszukamy coś w cieplejszym odcieniubo te przypominaja dab naturalny nie olejowany[ATTACH=CONFIG]222521[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]222522[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.11.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 fajne te plytki. ..gdzie je ogladaliscie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 04.11.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 hej, plissss podpowiedzcie jak ustawic mebelki w pokojach dzieci w przyszłym tygodniu musimy pwiedziec elektrykowi, gdzie maja byc gniazdka, właczniki i ośweitlenie no o chcielibysmy dać biurka pod oknami - wiadomo dużo światła - natomiast co wtedy z grzejnikiem?? po prostu dosunąć biurko do ściany z grzejnikiem, czy może go przenieść?? Kori u nas co prawda podłogówka ale na projekcie grzejniki są ulokowane na ścianie, blisko rogu gdzie biurko stoi pod oknem. I tak bym zrobiła. Na pewno nie grzejnik pod oknem, a na nim biurko bo to traci sens... Nie mówiąc o tym że grzejników nie powinno się chyba dawać pod oknami? Ale nie jestem pewna, obiło mi się o uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 04.11.2013 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Iwonko ja je mam w domu pi 1szt z modelu.Możemy sie jakoś umówić to sama zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 04.11.2013 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Hej Oliwko dzięki za odwiedzinyMyślimy myślimyWpadliśmy na pomysł aby dac cienki grzejnik a po prawej stronie gniazdka w pionieGrzejnik pod oknem to bufor ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 05.11.2013 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 owcaania, absolutnie nie będę wyrzucała podoba mi się wersja 2, bo akurat u nas podłoga bedzie we wiatrołapie drewnopodobna, biała zabudowa szafy i białe drzwi przesuwane do holu choć wersja 4 z pistacją też ładna-słodziutka i przytulna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.11.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Kori a jaki wymiar mają te płytki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 05.11.2013 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ivy 15x60cm, ale sa tez większe tj. dłuższe czekam na odpowiedź od sprzedawcyjak odopwie dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.11.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ivy 15x60cm, ale sa tez większe tj. dłuższe czekam na odpowiedź od sprzedawcy jak odopwie dam znać o chyba by mnie dłuższe interesowały bardziej..tak przynajmniej w tej chwili mi sie wydaje macie coś jeszcze "drewnianego" na oku ...musze pojechac gdzies cos jeszcze zobaczyć fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 05.11.2013 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 dłuższe na pewno sąM ma kontakt do człowieka z Atlas Concorde, ale wiadomo tam ceny powyżej 150złwiesz chodzi zeby były ładne no i cena korzystna myśleliśmy jeszcze o paradyż My Way Rovere giallo lub naturale, ale musimy zamówić próbki żeby przyłożyć je i porównac nawet do tego kalebodur Nordic Gold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 05.11.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 jedyna drobna rada przy drewnopodobnych :przykladajcie je do siebie i sprawdzajcie czy nie sa malymi lodeczkami bo to ich wada niestety nawet tych drogich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.11.2013 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 dzieki pralinkoBTW poszukuje inspiracji sypialniczy moglibyście wrzucić swoje inspiracje??Chcielibyśmy aby była jasna i przytulnaz góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.11.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Wiem, wszystko w szarościach. Co ja poradzę, że mam same takie inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.11.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 rere wizki z 5 twoich sypialni, jak będę w gościnie biorę pierwszą:lol2::lol2: helloł kori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.11.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Akurat ta pierwsza jest na razie moim numer jeden do głównej sypialni. Ewentualnie odstąpię Ci moje łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.11.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.11.2013 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 dzieki dziewczyny, mysle mysle i mysle tym bardziej ze dzis zaczl prace elektryk i jutro musze wskazac mu juz punkty w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts