oliwkawawa 12.11.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Kori, właśnie wróciłam od znajomych, którzy na całym parterze mają ułożone płytki drewnopodobne Woodentic z Paradyża w kolorze beżowym oraz brązowym. [ATTACH=CONFIG]223861[/ATTACH] Jak dla mnie, to wyglądają jak panele podłogowe, tyle że z małą fugą (inni znajomi prawdziwe panele z "fugą" położyli u siebie, ale wyglądają o wiele gorzej niż płytki drewnopodobne). Zrobiłam fotki, ale przy słabym oświetleniu + lampa, więc nie oddają w pełni koloru [ATTACH=CONFIG]223862[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]223863[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]223864[/ATTACH] i tu doskonale widać różnicę pomiędzy zdjęciem od producenta a rzeczywistością Ale dobrze, że jest ten wątek o płytkach drewnopodobnych, bo tam można zobaczyć które płytki faktycznie dają dobry efekt po położeniu. Kori chyba już tam byłaś z tego co widziałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 12.11.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 ono nie przezywa ,bo ono jest tak przyzwyczajone od malutkiego ,to ja urodzona i wychowana w Polsce -przezywam czyli nie mieszkacie w PL? Myślałam że Białystok To już nie jestem w szoku. Mam znajomą we Francji, tam w przedszkolu też (ku jej zdziwieniu) dzieciaki cały dzień w butach biegają. Kapcie nie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.11.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Dąb elegance, warstwówka oczywiście, z 6mm warstwą wierzchnią. 14x70x490 To jest oferta jeszcze bez negocjacji, a zamierzam negocjować to bardzo przyzwoita oferta - o ile to nie jakiś no name parkiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.11.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 to ja też jestem w szoku wszędzie spotykam się jednak z opcją, że w przedszkolu noszą dzieciaki kapcie, pierwsza pozycja na liście wyprawkowej to kapcie z antypoślizgową podeszwą... w każdym klubiku w jakim byłam w W-wie wisi kartka z wielkim nadrukiem-ze względu na dzieci prosimy o zdjęcie obuwia, często są worki na buty jak w szpitalu (w naszym przedszkolu są takie dla rodziców ). w tym kraju frytek dziecko jest hartowane od początku i samo musi o siebie dbać -np. jak samo nie ubierze kurtki to na dworze będzie biegać bez kurtki, bo Pani przedszkolanka nie jest od pilnowania ubioru. Najśmieśniejszą sytuację jaką pamiętam to karteczka z przedszkola, że dzieci chodzące w zimie na basen nie mogą mieć rajstop czy kaleson bo nie potrafią po basenie same ubrać się w te rzeczy. Ale ten "zimny chów" ma swoje plusy - dzieciaki nie chorują tak często jak w polskich przedszkolach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 12.11.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 w tym kraju frytek dziecko jest hartowane od początku i samo musi o siebie dbać -np. jak samo nie ubierze kurtki to na dworze będzie biegać bez kurtki, bo Pani przedszkolanka nie jest od pilnowania ubioru. Najśmieśniejszą sytuację jaką pamiętam to karteczka z przedszkola, że dzieci chodzące w zimie na basen nie mogą mieć rajstop czy kaleson bo nie potrafią po basenie same ubrać się w te rzeczy. Ale ten "zimny chów" ma swoje plusy - dzieciaki nie chorują tak często jak w polskich przedszkolach. mówisz o Belgii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.11.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Belgia - kraj czekolady i frytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 12.11.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Belgia - kraj czekolady i frytek Polsce w sumie też już niedaleko, jak tak patrzę na inne dzieciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 12.11.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 tak oliwa śledze wątek drewnopodobnych płytek na bieżącą, ponieważ do końca nie jesteśmy zdecydowani co kupićmamy czas do kwietnia, wiec jeszcze chwila została na decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 12.11.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 mówisz o Belgii? tak to cala belgia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.11.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Mam wrażenie, że na dzieci chuchamy tylko w Polsce. W UK też zimny wychów gdzie kapci również nie używają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 12.11.2013 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 no ale jak spojrzy się na taką podłoge, to wiadomo, żadna płytka tego nie odtworzy[ATTACH=CONFIG]223910[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.11.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 widzialam te plytki w naturze trzeba dotknąc zeby sie ptrzekonac ze to nie drewno tylko ta cena... http://www.settecento.com/it/serie_fondi.php?cod=04#ciliegio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 12.11.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 no ale jak spojrzy się na taką podłoge, to wiadomo, żadna płytka tego nie odtworzy [ATTACH=CONFIG]223910[/ATTACH] najważniejsze IMO jest to, abyś dobrała płytkę (odcień, usłojenie) jak najlepiej do schodów, albo odwrotnie. Nawet drewniana podłoga połączona z innym odcieniem drewnianych schodów nie wygląda zbyt dobrze :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.11.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 często tu na forum widzę różne skróty... niektóre można rozszyfrować łatwo, inne trudniej - ale tego za chiny nie rozumiem IMO co to znaczy?? albo IMHO widuję też :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 12.11.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Mam wrażenie, że na dzieci chuchamy tylko w Polsce. W UK też zimny wychów gdzie kapci również nie używają ja staram się zimno chować, kapci u nas w domu nie ma, biegamy boso calutki rok, nawet bez skarpet. Ale to fakt, w PL bardzo wielu rodziców, a przede wszystkim babć przegrzewa dzieciaki. A wracając do tematu, u Was Kori na dole podłógówka, w całym salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 12.11.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 często tu na forum widzę różne skróty... niektóre można rozszyfrować łatwo, inne trudniej - ale tego za chiny nie rozumiem co to znaczy?? albo IMHO widuję też :confused: in my (honest) opinion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.11.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 aaaaa to tak z amerykańskiego odpalam translator i zaraz będę rozumiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.11.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 aaaaa to tak z amerykańskiego odpalam translator i zaraz będę rozumiała wujek google do czegoś się przyda:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 12.11.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 oliwka u nas na całym paterze podłogówka - wiatrołap, korytarz, łazienka, salon, jadalnia i kuchnia yaa settecento prodotti naturalia a jak ich cena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.11.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 no ale jak spojrzy się na taką podłoge, to wiadomo, żadna płytka tego nie odtworzy [ATTACH=CONFIG]223910[/ATTACH] to zrób taką, w miejscach wrażliwych jak wyjście na taras czy przy kominku zrób gres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts