kori 15.11.2013 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Kasiu,a co dokładnie jest na tej scianie ze schodami?? tapeta, struktura??https://lh6.googleusercontent.com/-4wHExSZ67oI/UTIelwqMozI/AAAAAAAACAg/rl-63R7Xf-k/s512/schody3.JPGhttps://lh5.googleusercontent.com/-rJmYDtXDb1o/UTIexwJXkII/AAAAAAAACAo/iPiB3Y77uU0/s512/schody6.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.11.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Duże płyty gresowe. Tylko jedna ściana od podłogi parteru po sufit na piętrze. Chodziło o podkreślenie, że schody są jak w wieży. Nie pamiętam, ale to może być Gres Zirkonio Cemento. Propozycje dawałam różne, ale stanęło na szarym gresie. Jeśli chcesz prześli Ci na mail te wizualizacje. Może warto żebyście zobaczyli jak zmienia się wygląd zależnie od tego co na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 15.11.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 tez bym chetnie zobaczyla jak sie zmienia wyglad zaleznie od tego co na sciane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 15.11.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 okdzieki pestko, chętniemy mamy problem bo nie wiemy co dać na tą ścianę schodową (tam gdzie oświetlenie nad cokołem) czy szarą farbę czy może jakaś tapeta, czy .... hmmm sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.11.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Kori, Pralinka też chce zobaczyć. Może wkleję tu u Ciebie? Jak popatrzycie usunę, żeby nie śmieciło. Wprawdzie wszystko jest u Szocik, ale rozwleczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.11.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 i ja!! też mam zagwostki schodowe przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 15.11.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 pewnie wrzucaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.11.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 tylko nie usuwaj prędko - bo ja teraz muszę zmykać i dopiero wieczorkiem późniejszym zasiądę, a chcę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.11.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Trochę tych schodów Szocikowych będzie, więc jak już się naoglądacie, to proszę gospodynię o info i usunę, żeby nie śmiecić. Schematyczny wygląd z boku Wersja ostateczna z drewnem na suficie i z pewnego powodu próba lustrzanego obrócenia schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.11.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Na początku były też wersje schodów nie drewnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.11.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Parami z sufitem w deskach i bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.11.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 To byłoby na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 17.11.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 hm wszystkie cos w sobie maja ale ostatecznie nie wiem ktore bym wybrala ,jakie wybrala szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 17.11.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Dzięki pesteczko super wizkiAż trudno wybracSłuchaj a udało sie Tobie usiąść do naszych schodów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.11.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 O rany Pesteczko, z Ciebie to skarb jest! Mnie też bardzo przydadzą się te wizki -już sobie ściągnęłam kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 19.11.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 (edytowane) kori, niechcacy znowu wpisalam ci sie do dziennika... ale chcialam popytac o ta rekuperacje, jaka firma, jaki rekuperator itp z oknami nic sie nie stanie a jesli chodzi o drzwi zewnetrzne to mielismy wstawione drzwi tymczasowe az skonczyly sie wszystkie brudne prace i orzestaly sie przewalac ekipy Edytowane 19 Listopada 2013 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.11.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Przeleciałam przez dziennik w poszukiwaniu schodów u Ciebie i chcę coś pokazać zanim przejdę do balustrady. Narzuciły mi się pewne wnioski. Wy macie już te schody zaklepane na beton:p więc piszę o tym tylko dlatego, że może komuś innemu się przyda. W projekcie są schody zabiegowe w dolnej części. To był bardzo dobry pomysł w tym przypadku. Nie tylko ze względu na to, że teraz będziecie mieć węższe stopnie, co dla osób o stopach powyżej rozmiaru 36 jest niedogodnością. Mnie się ten układ nie podoba ponieważ długi bieg schodów zaczyna się niżej i w korytarzu na przeciw wejścia z wiatrołapu robi się ciasno. Pomogłoby gdyby schody były wylane w zig-zag, a nie na gładko. Proszę bardzo obrazki do porównania: na gładko i zig-zag A tu schodki z zabiegiem Można by nawet zabudowę pod spodem zrobić. Koniec o schodach. Będzie o balustradzie w następnym poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 23.11.2013 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 dzieki Pesteczko, Z zig zakiem juz nic nie wykombinujemy, poza tym schodu bedą zabudowane, więc nawet by tego nie było widać bezpiecznie bedzie ze spocznkiem, zwłaszcza dla dzieci, choc na początku miałby być zabiegowe:-) Słuchaj a co myślisz jak wykończyć tę scianę jak się wchodzi na górę, szara farba, bo na to nie mamy kompletnie pomysłu. Dziś M wybrał sie do stolarza odnośnie kuchni, postaram sie póżniej podesłać rozpisaną zabudowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.11.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Kori, czyli całkiem zabudowujecie przestrzeń pod długim biegiem schodów? A to nie będzie źle, bo z wiatrołapu jak się u Was wychodzi to wtedy do ściany będzie metr przed nosem ??? Ja bym tych schodów nie zabudowywała. Zaraz coś powklejam, tylko jeszcze dokończę jedną balustradę. Generalnie jestem za szklaną, ale wiem, że to kupa kasy. Chociaż moglibyście podputać Malkul. Oni mają balustradę szklaną za 1/6 ceny, którą im podała firma. Sami wymyślili jak się do tego zabrać i jest pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 23.11.2013 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Kasiu schody maja szerokosc 105cmi chcemy je zabudowac na.szer max 70cm,więc pozostanie 35cm i dodatkowo przejscie ma 105cm.więc zostaje 140cm. A wiadomo to będzie dodatkowe miejsce gdzie coś można schować Szkło drogie poza tym zobacz jak damy do samego końca do góry to od jednej strony na samej gorse nie będzie jak wyczyścić. Więc myślimy o jakis lekkich "poziomych pretach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts